BIST 9.709
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.428,09

Gizemli konulara ilgimizi arttırabilir.

Ruhsal ve sanatsal konulara daha fazla çekilebiliriz.

Bugün 21 Temmuz Cumartesi... Satürn günündeyiz...

Akrep burcunda ilerleyen Ay derin ve gizemli konulara ilgimizi arttırabilir. Sabahın erken saatlerinde Ay Jüpiter ile birleşecek. Maddi manevi daha şanslı ve iyimser hissedebileceğimiz için bu saatleri değerlendirebiliriz.

Sabahın ilerleyen saatlerinde Ay, Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapacak. Duygusal hassasiyetimiz ve sezgilerimiz güçlenebilir. Ruhsal ve sanatsal konulara daha fazla çekilebiliriz.

Çevremizdeki kişilerin duygu ve düşüncelerine karşı daha duyarlı davranabiliriz. Öğleden sonraki saatlerde Ay, Oğlak burcundaki Plüton ile uyumlu görünümde olacak. Bu saatlerde gerek iş gerekse özel yaşamımızda güvenli ve istikrarlı adımlar atabilir, güçlü destekler alabiliriz. Kariyer ve maddi konulara odaklanmak için değerlendirebiliriz.

Akşam saatlerinde ise Ay Aslan burcundaki Venüs ile dik açı yapacak. Aşk ve cinsellik, eğlence, sosyal ilişkilerde hevesli ve cesur davranabilir, cömert ve abartılı tavırlarda bulunabiliriz.  Kişisel arzularımız ve para harcama eğilimimiz artabilir.