BIST 8.997
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.298,25
MAGAZİN

Gizem Tuncer'in kazası hakkında Mahmut Tuncer ilk kez konuştu

Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer'in adının karıştığı kaza da, Mahmut Tuncer ilk kez konuştu. İşte Mahmut Tuncer'in ilk açıklamaları.

Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer'in yaptığı kaza ve sonrasında yaşananlar magazin gündemine bomba gibi düştü. Mahmut Tuncer konu hakkında ilk kez konuştu.

Türkücü Mahmut Tuncer’in popçu kızı Gizem aracıyla, motosikletli Merhaz Elçi’ye çarptı, 3 yıla kadar hapis istemiyle hakkında dava açıldı. Kazada yaralanan Elçi, olayı örtbas için belgede sahtecilik yaptığını iddia ettiği baba-kızı şikâyet ederek yargılanmalarını istedi.

'Hem motosikleti tamir ettirmemi istediler hem de para'

Mahmut Tuncer olay hakkında şöyle konuştu: 'Kızım kaza yaptıktan sonra Merhaz Elçi ile birlikte hastaneye gitmiş. Kaza sırasında kafasında kask yokmuş. Hastanede herhangi bir duruma rastlanmamış. Kazadan bir gün sonra kendilerine çarpan kızın Mahmut Tuncer'in kızı olduğunu öğrenince para istediler. Önce kızımla, kızım bana söyleyince benimle konuştular. Hem motosikleti yaptırmamı hem de üzerine para vermemi istediler. Daha sonra kabul ettik ve kağıtları imzaladık.'

'Ben kimseden kaçmıyorum, beni bulabilirler'

Kağıtlar imzalandıktan sonra sözleşmeden vazgeçtiklerini, mahkemeye vereceklerini söylediklerini belirten Mahmut Tuncer 'Daha sonra Çağlayan Adliyesi'nden arabulucular beni aradı. Karşı tarafında uzlaşma karşılığında 50 bin lira para istediğini söyledi. Ben de 50 bin lira vermem dedim. Şimdi de imzasının sahte olduğunu söylüyor.' dedi. 

Tuncer sözlerine kendisinin kolay bulunabilecek insanlardan oluğunu ve hiç bir yere kaçmadığını ekledi.

Sitene Ekle
Etiketler