BIST 9.525
DOLAR 32,67
EURO 34,92
ALTIN 2.523,48
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Giresunspor'da bir imza daha

Giresunspor, defans oyuncusu Tolga Seyhan’la bir yıllık sözleşme imzaladı.

Abone ol

Giresunspor’un son flaş transferi Giresunspor Kulüp Binası’nda Basın Sözcüsü Ali Akdağ ve Tolga Seyhan’ın transferinde katkı sağladığı belirtilen Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun katıldığı toplantıyla açıklandı.

Kulüp Basın Sözcüsü Ali Akdağ yaptığı açıklamada, uzun süredir görüşmelerin sürdüğünü belirterek, “Giresunspor’a çok şeyler katacağına inandığımız, kendi evladımız Tolga Seyhan’ın transferinden dolayı mutluyuz. Süper Ligi bırakıp, Bank Asya’yı tercih etmesi Giresunspor için büyük bir fedakarlıktır. Tolga Seyhan kendisini Türkiye liglerinde ve Avrupa’da kanıtlamış bir futbolcudur. Bu transferde büyük emeği bulunan Belediye Başkanımız Kerim Aksu’ya teşekkür ediyoruz” dedi.
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ise Tolga Seyhan transferiyle beklentilerin artacağını kaydetti. Başkan Aksu “Hepimizin Giresunspor’a bir borcu vardır. Bizde Tolga Seyhan transferine katkı sağlayarak borcumuzu ödemeye çalıştık. Tolga Seyhan’dan beklentiler büyük olacaktır. Ancak Tolga Seyhan bu beklentileri kaldırabilecek bir futbolcudur. Ayrıca doğduğu şehre büyük bir özveriyle gelmiştir” diye konuştu.

Giresunspor’dan beklenti içerisinde bulunarak değil, bir şeyler verebilmek için geldiğini kaydeden Giresunspor’un flaş transferi Seyhan ise, “Giresunspor için Belediye Başkanımızın teklifi üzerine boş kağıda imza atarak geldim. Bu hem bizim hem de Giresunspor için hayırlı olmasını diliyorum. Giresunspor’un yeni bir ekibi var. Ancak şimdiden herkesin beklentisi başka yerlere doğru gitmeye başladı. İnanıyorum ki bu beklentiler boşa çıkmayacaktır. Artık Giresunspor’da her şey daha farklı olacaktır” diye konuştu.
Yapılan açıklamaların ardından Tolga Seyhan, Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun verdiği Giresunspor formasını giydi.