BIST 9.080
DOLAR 32,40
EURO 35,14
ALTIN 2.327,41
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Giresunspor zirveye göz dikti

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Giresunspor Başkanı Osman Çırak, ligde zirveye oynayacak bir takım oluşturduklarını söyledi.

Abone ol

Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'un kulüp başkanı Osman Çırak, ligde zirveye oynayacak güçlü bir takım oluşturduklarına inandıklarını söyledi.

Başkan Çırak, yaptığı açıklamada, yeni sezon öncesi 3. etap çalışmalarını Abant'ta sürdürdüklerini ifade ederek, ''Lige hazır girmek için kampı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz'' dedi.

12 Ağustos Perşembe günü sona erecek Abant kampının bundan sonraki programının sabah teknik ve taktik ağırlıklı idman, akşam saatlerinde ise kampta bulunan bazı takımlarla hazırlık maçları oynamak olduğunu kaydeden Çırak, şöyle konuştu:

''Dün Urfaspor ile oynadığımız hazırlık maçını 2-1 kaybettik. Takımın oynayacağı sistemi kurmaya çalışan hocamız Hüsnü Özkara bu maçta kadrodaki tüm oyunculara şans tanıdı. Bunun için maçın sonucunu önemsemiyoruz. Tamamen yeni oyunculardan oluşan bir kadro oluşturduk. Oyuncuların bir biriyle kaynaştığını ve iyi bir arkadaşlık ortamında çalışma yaptığını gözlemliyoruz, ancak tam anlamıyla uyum için biraz daha süreye ihtiyacımız var. Daha önce benim ve diğer yönetici arkadaşlarımın açıkladığı gibi ligdeki hedefimiz ilk iki takım ya da ilk altı takım arasına girmektir. Bu konuda oldukça iddialıyız. Ligde zirveye oynayacak güçlü bir takım oluşturduğumuza inanıyoruz.''

Çırak, yeni sezondan umutlu olduklarını belirterek, taraftarların da kendilerine inanmasını istedi.