BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,96
ALTIN 2.435,14
HABER /  DÜNYA

Gezi Parkı meselesi bir kaşık suda fırtına koparmadır

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Gezi Parkı olaylarını değerlendirerek "Gezi Parkı meselesi bir kaşık suda, bir çay bardağında...

Abone ol

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Gezi Parkı olaylarını değerlendirerek "Gezi Parkı meselesi bir kaşık suda, bir çay bardağında fırtına koparmadır" dedi.
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TTSO) düzenlenen "Trabzon için gelişim stratejisi raporunun değerlendirme" toplantısına katılan Bakan Erdoğan Bayraktar, burada Gezi Parkı için yaşanan olayları değerlendirdi. Gezi Parkı meselesini bir kaşık suda fırtına koparılması olarak değerlendiren Bakan Bayraktar, "Gezi Parkı meselesi bir kaşık suda, bir çay bardağında, fırtına koparmadır. Bir şey yok. Gezi parkında yapılan yayalaştırma. Orada yolun betonların kenarlarında ağaçlar var, bıraksan kendiliğinden kuruyacak. 12 tane mi tam olarak bilmiyorum, oradaki ağaçlar sökülüp başka yerlere götürülüp orası büyütülüyor, ağaçlandırılacak, yayalaştırılacak. Henüz ortada yapılacak kışla projesi yok. Trafik yer altına alınıyor, yayalaştırılıyor, çok güzel bir proje. Ancak burada ufak tefek hatalar oldu. Türkiye’nin her tarafından eylemler yapıldı ve yapılmaya kalkındı. Böyle bir şey yok arkadaşlar. Bizim stres doğuracak olaylardan kaçmamız lazım. Biz kavga için yokuz. Biz iş peşindeyiz. Nasıl iş yapabiliriz, bunun peşindeyiz. Milletimize, halkımıza nasıl fayda sağlarız onun peşindeyiz" diye konuştu.
(İHA)