BIST 9.008
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.280,65
HABER /  SPOR

Geretsin kritik kararı

Florya’da Fenerbahçe maçının havası teneffüs edilmeye başlandı. Kale yine Aykut'a teslim.

Abone ol

Yalçın ve Saidou ise sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı çalıştı. Antrenör Erdal Keser, hatalı goller yediği gerekçesiyle çalışma bitiminde kaleci Fevzi’yi azarladı. Teknik direktör Eric Gerets’in de Fenerbahçe’ye karşı sahaya süreceği kadro üzerinde çalışmalara başladığı öğrenildi.

Belçikalı teknik adamın, ilk maçta olduğu gibi kaleyi yine Aykut’a teslim edip, Mondragon’u tribünde oturtacağı öğrenildi. Sarı-Kırmızılı ekip maçın taktik çalışmasını bugün basına kapalı olarak gerçekleştirecek. Akşam saatlerinde kampa girecek olan Gerets ve öğrencileri, yarın sabah da ter antrenmanı yapacak.

Hazırlıklar tam gaz

Galatasaray’da gözler Fenerbahçe derbisine çevrildi. İlk maçta rakibine 2-1 mağlup olan Sarı-Kırmızılılar, derbiyle yatıp derbiyle kalkıyor. Süper Lig’deki yarışı rafa kaldıran Cim Bom’da, tüm planlar Fenerbahçe maçı üzerine yapılıyor. Erciyesspor maçının ardından dinlenmeden hazırlıklara başlayan Sarı-Kırmızılılar, sabah saatlerinde hafif tempoda bir idman yaptı. Çalışmada as futbolcular düz koşuyla yetinirken, yedeklerin oynadığı çift kale maç oldukça çekişmeli geçti. Hafif sakatlıkları bulunan Tomas, Hasan Şaş ve Aydın ile ikinci kez baba olan Ayhan Akman antrenmanda yer almadı.

12. adama çağrı

İlk maçta Aslan’ın tek golünü atan Ümit Karan, “Hem kupayı hem şampiyonluğu istiyoruz. İki ayaklı maçlarda 2-1’lik yenilgi dezavantaj değil. Bu kez kazanıp, tur atlamak istiyoruz. Takım olarak hedeflerimize inanıyoruz, başarabilecek güçteyiz ve başaracağız'' dedi. Yönetici Fatih Gökşen, “Centilmence bir maç olmasını istiyoruz, taraftarımızın desteğine güveniyoruz'' derken, son noktayı sportif direktör Bülent Tulun koydu: “Galatasaray her maçını kazanmak ister, bu Fenerbahçe maçı olursa daha çok ister. Seyircimizin desteğine ihtiyacımız var. Taraftarımız stadı doldurmak için daha ne istiyor.''