BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.310,52
HABER /  SPOR

Gerets Songa çok kızgın

Aslan'ın hocası Gerets, isyan çıkaran Kamerunlu yıldızı, takımın havasını bozmamak için idmana aldı.

Abone ol

Ancak Belçikalı teknik adam, özür dilemeyen Song'a Diyarbakır'da forma vermeyi düşünmüyor.

Cim-Bom'da, Gençlerbirliği maçı öncesi parasının ödenmemesi üzerine rest çekerek kampı terk eden ve zorlu mücadelede forma giymeyen Rigobert Song, Florya'ya geri dönmesine rağmen Teknik Direktör Eric Gerets tarafından affedilmedi. Sabah yapılan antrenmanda ikili arasındaki gerginliğin sürdüğü göze çarptı. Kamerunlu futbolcuyu bir daha idmanlara almamayı düşünen Gerets'in, takım arkadaşlarından gelen istek üzerine havayı bozmamak için Song'a izin verdiği bildirildi.

Belçikalı hocanın, Gençlerbirliği maçı öncesi takımı yalnız bırakan yıldız futbolcuyu affetmediği ve kendisiyle konuşmadığı öğrenildi. Song'un da, Gerets'ten özür dilemediği, ancak takım arkadaşlarıyla konuşarak durumu anlattığı vurgulandı. Eric Gerets'in son derece kızgın olduğu Kamerunlu futbolcuya, Diyarbakır deplasmanında forma vermeyerek yine Emre Aşık'ı sahaya sürmeyi düşündüğü ifade edildi.

Polat'tan güvence

Bu arada yönetimin bütün oyunculara en geç cuma gününe kadar ödeme yapmak için arayış içinde olduğu öğrenilirken, Futbol Şube Sorumlusu Adnan Polat, Gençlerbirliği maçından sonra soyunma odasına inerek herkesi tek tek kutladı. Polat'ın, "Sizler sıkıntılara rağmen yüreğinizi sahaya koyarak takımınızı bu noktalara getirdiniz. Bizler de üzerimize düşeni yapacağız, merak etmeyin" dediği kaydedildi.

Keyfi yerinde!

Cim-Bom ara vermeden Diyarbakır'la hafta sonu oynayacağı maçın hazırlıklarına başlarken Rigobert Song da antrenmanda yer aldı. Gençlerbirliği'ne karşı 11'de sahaya çıkanlar koşudan sonra idmanı bıraktı, diğer futbolcular ise önce şut çalıştı, ardından çift kale maç oynadı. Antrenmanın ilk bölümlerinde son derece gergin ve moralsiz olduğu gözlenen Song daha sonra toparlandı ve neşeli hareketleriyle dikkat çekti.

Haber: Erhan Telli 
Kaynak: