BIST 9.575
DOLAR 32,45
EURO 34,49
ALTIN 2.472,51
GÜNCEL

Gerçek otopside ortaya çıktı genç kız her şeyi anlattı

KONYA'da uyuduğu sırada odasına gelip, tacizde bulunduğunu ileri sürdüğü amcası Ali Kalburcu'nun (38) başına odunla vurup öldürdükten sonra cesedini tavana asıp intihar ettiği görüntüsü veren Fadimana Kayacı (21) tutuklandı.

Fadimana Kayacı'nın ifadesinde, ''Amcam ben uyurken üzerime doğru yattı. İtmeye çalıştım, fakat itemedim. Sonra koluma dokundu. Ben de odunla kafasına vurdum. Öldüğünü anlayınca kablo ile tavana astık" dediği belirtildi.

Olay, pazar günü saat 04.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Hacısadık Mahallesi Şairbaki Sokak'ta tek katlı müstakil evde meydana geldi. 2 yıl önce cezaevinden çıktığı belirtilen işsiz Ali Kalburcu, bir süre diğer kardeşlerinin yanında kaldı. 3 ay önce de 1,5 yıldır cezaevinde bulunan ve yaklaşık 5 yıl önce soyadını mahkeme kararıyla değiştiren ağabeyi Mesut Kalaycı'nın ailesinin yanında kalmaya başladı.

TACİZDE BULUNDUĞU İDDİASI Ali Kalburcu, Cumartesi günü saat 23.30 sıralarında alkollü şekilde eve geldikten sonra taşkınlık yaptı. Yengesi Esengül Kayacı ile yeğenleri Fadimana Kayacı ve K.K. tarafından sakinleştirilen Kalburcu, odasına götürülerek yatırıldı. Sabaha karşı yatağından kalkan Kalburcu, yengesi ve yeğenlerinin yattığı odaya girdi. Kalburcu, iddiaya göre yeğeni Fadimana Kayacı'nın üzerine doğru yattı. Amcasını üzerinden itmeye çalışan, fakat bunda başarılı olamayan Kayacı, odada bulunan odunu amcasının başına vurdu.

Sitene Ekle
Etiketler