BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,93
ALTIN 2.439,64
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gençlik şöleninde stres attılar

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM) yönetimi tarafından düzenlenen Gençlik Şöleni'nde öğrenciler doyasıya eğlendi.

Abone ol

Okul bahçesinde gerçekleştirilen şölene, Okul Müdürü Ayşen Arslan, Müdür Yrd. Mehmet Kırlı, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Dans, şarkı söyleme, elma yeme, çuval, halat çekme yarışmaları, skeçler, koro çalışmaları, piyano dinletisi ve Halk Oyunları gösterilerinin yapıldığı şölende gençlerin bir kısmı çalan şarkılar eşliğinde dans ederken, izleyenler de alkışları ile gençlere eşlik etti.

Öğrencilerin büyük beğenisini toplayan şölen hakkında konuşan Okul Müdürü Ayşen Arslan, “Bizler okulumuz öğretmenleri olarak okulumuzda gençlik haftası kutlama etkinliği yapma kararı aldık. Böyle bir programı ilk olarak hazırlamaktaki amacımız öğrencilerimizin yeteneklerini fark etmelerini sağlamak, onların birlik ve beraberlik içinde hareket etmelerine yardımcı olmak, okulumuzda sosyal faaliyetleri arttırmak, çocuklarımızın kendilerine güven duymalarını, saygı ve sevgi çerçevesi içinde yaşama adım atmalarını sağlamaktır. Atatürk’ün gençliğe emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti'ni iyi yetişmiş, mesleki eğitim almış, birlik ve beraberliğin önemini kavramış gençlerimize emanet etmektir” dedi. Arslan, ayrıca düzenlenen programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerine de teşekkür etti.