BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,40
HABER /  EKONOMİ

Gençken yapılacak 100 şey

14 milyon üyesiyle Türkiye’nin en büyük gençlik kulübü olan gnçtrkcll, üyeleri için yepyeni bir kampanya başlattı.

Abone ol

gnçtrkcll’liler yeni kampanyayla gençliğin gücünü gösterecek

gnçtrkcll’in, “Gençken yapılacak 100 Şey” kampanyasında; otobüste yüksek sesle tüm yolculara gazete okumaktan; gittiği sinemada bir DVD çıkarıp, “bu filmi ben çektim, bunu izleyelim” diye ısrar etmeye kadar toplam 100 eğlenceli madde var.

Listedeki maddeleri deneyimlerken hem eğlenen hem videoya çeken şanslı gnçtrkcll’liler kampanya sonunda “sürpriz armağan”la ödüllendirilecek.

14 milyon üyesiyle Türkiye’nin en büyük gençlik kulübü olan gnçtrkcll, üyeleri için yepyeni bir kampanya başlattı; “Gençken Yapılacak 100 Şey” gençlere sadece gençken yapılabilecek şeyleri yapmaları için güç veriyor ve eğlenceli fırsatlar sunuyor.

Gençlerin kendi güçlerini fark etmelerini ve gençliklerini doyasıya yaşamaları için harekete geçmelerini sağlamayı da amaçlayan kampanya ile; www.genckenyapilacak100sey.com adresindeki listede yer alan maddeleri gerçek hayatta yapan ve çektikleri videoyu yollayarak “gençliğinin gücü”nü gösterenlere, birbirinden cazip armağanlar sunulacak.

Turkcell Bireysel Müşterilerden Sorumlu Pazarlama Bölüm Başkanı Burak Sevilengül, kampanyayla ilgili “Gençken yapılacak en güzel şey gnçtrkcll’li olmaktır. gnçtrkcll’le yıllardır gençlere özel avantajlar ve deneyimler sunuyoruz. “Gençken Yapılacak 100 Şey” kampanyası ile gençlere gençken yapılacak şeyleri yapmaları için eğlenceli fırsatlar sunarken artık onlar için vazgeçilmez hale gelmiş tüm avantajlı tekliflerimizi de bu kampanya çatısı altında anlatmayı hedefliyoruz. Gençler bugüne kadar gnçtrkcll’den kazandıkları avantajları ve sürprizleri önümüzdeki dönemde de kazanmaya devam edecekler.” dedi.

Mini Cooper Fırsatı

gnçtrkcll’liler, gençken yapılacak 100 şeyden istediklerinin videosunu çekecek ve yayınlanan her videoları için 100 kontör/25 dakika kazanacak; yüklenen videoları izleyenler ise 5 kontör/1,5 dakika kazanma fırsatı yakalayacak.

Kampanyanın büyük ödülünü, birbirinden güzel alternatifler arasından yine gençler belirleyecek. www.genckenyapilacak100sey.com sitesindeki anketi dolduran gnçtrkcll’liler, bir kişiye Mini Cooper, iki çifte dünya seyahati, 50 kişiye iPhone 3GS ve 3 kişiye Turkcell’lilerle bir yıl bedava konuşma arasından büyük ödülü seçecek.

“Gençken Yapılacak 100 Şey”den seçmeler:

• Garson hesabı getirdiğinde arkadaşınla hesabına el kızartmaca oyna. Garsonu hakem yap.
• Etrafındakilere sürekli öpücük gönder, soranlara “tikim var” de.
• Otobüste tüm yolculara hitaben yüksek sesle o günün gazetesini oku.
• Balık adam kıyafeti giy, sokakta gördüğün insanlara "Akdeniz ne tarafta?" diye sor.
• Yatak / baza satan mağazalara git, “en uygun yatağı alabilmem için en az bir gün burada uyumam gerek” diyerek saatini kur ve yataklardan birine yat.
• Sinemaya elinde bir DVD ile git, gişede görevliye kendi filmini çektiğini ve arkadaşlarınla birlikte bir sonraki seansta bu filmi izlemek istediğini söyle, ısrarcı ol, bilet parası ödeyeceğini söyle.
• Arkadaşlarını topla, kalabalık bir grup halinde halay çekerek otobüse bin.