BIST 8.966
DOLAR 32,31
EURO 35,06
ALTIN 2.279,62
HABER /  GÜNCEL

Genç kızın kimliğini gören inanamıyor!

Adana’da, üniversite öğrencisi 22 yaşındaki Eda Şebnem Gözde Nur Arslan, sınav kağıtlarını ve resmi belgeleri hazırlayıp doldururken çok zorluk yaşadığını söyledi.

Abone ol

ADANA'da Elektronik teknikeri 47 yaşındaki Sefa ve ev kadını 48 yaşındaki Melahat Arslan, 30 yıl önce evlendi.

Çiftin bu evlilikten bir kızları oldu. Arslan çiftinin yakınları, bebeğe çok sayıda isim önerdi. Bu önerilyeri geri çeviremeyen Sefa Arslan, kızına Eda Şebnem Gözde Nur adını verdi.

Şimdi Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 4’üncü sınıf öğrencisi olan Eda Şebnem Gözde Nur Arslan, "Annem Eda, babam ise Şebnem ismini çok sevmiş. Mesut amcam Gözde, babamın çok yakın bir arkadaşı da Nur adını önermiş. Kimsenin kalbini kırmak istemeyen babam, bana önerilen 4 ismi de vermiş" dedi.



’İNSANLAR ŞAŞIRIYOR’

21 yaşında Okan adında bir erkek kardeşinin bulunduğunu, herkesin kendisini ’4 isimli kız’ olarak çağırdığını aktaran Arslan, şunları kaydetti:

"İlk tanıştığım insanlar ismimi söylediğimde çok şaşırıyor. Gerçek olup olmadığını soruyorlar. Hatta kimliğime bakıyorlar. Bu duruma alıştım ancak 4 isim sınav kağıdını hazırlarken, resmi evrakları doldururken beni çok zorluyor. Uzun isimli olmanın dezavantajlarını yaşıyorum. Üniversitede hocalarım ve yeni tanıştığım kişiler bana nasıl sesleneceklerini tam olarak bilemiyor, kimisi Eda, kimisi Şebnem olarak sesleniyor ama ben Gözde adını kullanıyorum."