BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,73
ALTIN 2.497,76
HABER /  GÜNCEL

Genç kadın seks fantezisinin kurbanı oldu

Rusya'da evli erkek arkadaşıyla önce alkol alan ardından da seks fantezisi yapan kadın, 2 gün boyunca evden çıkamadı. İşte kadını rezil eden o seks fantezisi;

Abone ol

Rusya’nın başkenti Moskova’da içkiyi fazla kaçıran bir kadının seks hayatını renklendirmek için erkek arkadaşıyla farklı fanteziler denemesi başına dert açtı.

Rusya'nın başkenti Moskova'da yılbaşı akşamı kendisinden küçük ve evli erkek arkadaşı tarafından sandalyeye kelepçelenen 32 yaşındaki kadın, iki gün sandalyeye bağlı bir şekilde evinde mahsur kaldı.

AYAKLARINDAN KELEPÇELEDİ

İngiliz gazetelerinde yer alan habere göre olay, yılbaşı gecesi seks hayatlarını renklendirmek isteyen çiftin alkolünde etkisiyle farklı fantezi arayışına girmesiyle gerçekleşti. Genç kadın bir anda erkek arkadaşı tarafından sandalyeye kelepçelendi. Gecenin ilerleyen saatlerinde adam, kadını kelepçeli bir şekilde bırakarak evden kaçtı.

Sabah kalktığında neye uğradığını şaşıran Rus kadın, kelepçelerin kilidini bulamayınca şoke oldu.

BİLEKLER ŞİŞ VE MORARMIŞ

Fantezi kurbanı kadın, 2 gün sonra erkek kardeşinin kendisini merak edip acil servisi aramasıyla bulundu. Özel ekiplerin müdahalesinden sonra kadının ayak bileklerinin şişmiş ve morarmış olduğu görüldü.

Polis yetkilileri olay ile ilgili olarak şöyle konuştu:
“Görünen o ki kadın erkek arkadaşıyla gönüllü olarak böyle bir seks oyunu oynamak istemiş. Genç kadın her ne kadar 2 gün boyunca kelepçeli bir şekilde mahsur kalsa da, olaydan kırılan gururu dışında ciddi bir şekilde zarar görmemiş...”