BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
GÜNCEL

Genç kadın evinde dehşeti yaşadı

Samsun'da korku filmlerini aratmayacak bir olay yaşandı. 37 yaşındaki genç kadın, gece yarısı işyerinden arkadaşıyla, tek yaşadığı dubleks evine geldi. Üst katta sesler duyan genç kadın, burada tanımadığı bir adamla karşılaştı.

Samsun Atakum İlçesi’nde meydana gelen olayda; 37 yaşındaki A. Y., kendisine ait iş yerini kapattıktan sonra arkadaşı Muharrem A. ile birlikte gece yarısı kendisine ait dubleks eve gitti. Genç kadın, kapıyı açıp içeriye girdikten sonra üst kattan ayak sesleri duydu. Arkadaşıyla birlikte odaları tek tek kontrol eden kadın, yatak odasında kapının arkasında gizlenen 31 yaşındaki Gültekin D.’yi görünce büyük bir korkuya kapıldı.

3 SAAT SONRA EVE TEKRAR GELDİ Kadın ve arkadaşı zanlıyı etkisiz hale getirip polise teslim etti ve korktuğu için arkadaşının evine gitti. İfadesinin alındıktan sonra serbest bırakılan Gültekin D. yaklaşık 3 saat sonra aynı eve tekrar geri döndü. Korktuğu için geceyi başka bir arkadaşında geçirmeye giden Yılmaz’ın evde olmadığını anlayan Gültekin D. bir kez daha eve girdi

YATAĞA YATTI, KENDİNİ TATMİN ETTİ Eve girdikten sonra bir süre genç kadının yatağına yatan Gültekin D., bir süre sonra elbise dolabından kadının iç çamaşırlarını alarak kendisini tatmin etti. Ardından da evi ateşe veren Gültekin D. daha sonra evi terk etti. Güvenlik kameralarından tespit edilen Gültekin D. bir kez daha gözaltına alınıp polis merkezine götürüldü. İfadesinin ardından bu kez de çıkarıldığı nöbetçi mahkemece serbest bırakıldı. Evde yapılan incelemede, Gültekin D.'nin mutfak penceresindeki sinekliği keserek eve girdiği tespit edildi.

Sitene Ekle
Etiketler