BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,94
ALTIN 2.435,32
HABER /  GÜNCEL

Genç anneyi öldüren dedikodu!

Bir çocuk annesi genç kadın eşini terk edip baba evine yerleşmişti. Ama dedikodular peşini bırakmadı. Onu canından edene kadar sürdü.

Abone ol

Gaziantep’te eşini terk ederek babasının evine taşınan 1 kız çocuğu annesi 23 yaşındaki Meryem Kaçan, bir erkekle ilişkisi olduğu dedikodusu yüzünden ağabeyi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, Gümüştekin Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Eşini terk edip boşanma davası açan Meryem Kaçan, babasının evine taşındı.

Bir süre sonra başka bir erkekle ilişkisi olduğu dedikodularını duyan ağabeyleri 44 yaşındaki Arif ve 29 yaşındaki Abdullah Akyurt, Meryem'le tartıştı.

Tartışma sırasında Arif Akyurt bıçakla Meryem Kaçan’ı göğüs, karın ve sırtından bıçakladı.

Genç kadının çığlıkları üzerine bir başka odada uyuyan diğer ağabeyi 40 yaşındaki Resul Akyurt, uyanıp olaya müdahale etti.

Akyurt, Meryem'i kardeşlerinin elinden kurtararak kendisine ait otomobille Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi’ne getirdi. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından ameliyata alınan Meryem Kaçan bu sabaha karşı yaşamını yitirdi.

Kız kardeşini bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen ve cinayeti üstlenen Arif Akyurt adliyeye sevk edilirken, Abdullah Akyurt ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.