BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,85
ALTIN 2.437,65
HABER /  GÜNCEL

Gelinin gerdekte kanlı gelinliği

Damada kızan gelin gerdek gecesi odayı kana buladı.

Abone ol KOCAELİ'nin Kandıra İlçesi'ne bağlı Eğerceli Köyü’nde yapılan düğünde, bir ara arkadaşlarının yanına gidip kendisini yalnız bırakan damat 24 yaşındaki Mehmet Yılmaz'a sinirlenen gelin 18 yaşındaki Songül Yağız gerdek odasında aynaya yumruk atıp kırınca hastaneye kaldırıldı.

Gelinliği kanlar içinde kalan genç gelinin kesilen eline hastanede dikiş atıldı.
Eğerceli Köyü'ndeki evlerinde hafta sona yapılan düğün neşe içinde başladı. Mehmet Yılmaz'la kaçarak evlenen Songül Yağız, damadın düğün sırasında arkadaşlarının yanına gidip kendisini uzun süre yalnız bırakmasına sinirlendi.

Sazlı- sözlü ve karşılıklı oyunlarla devam eden düğün sırasında çift sık sık bu konuda tartıştı. İlerleyen saatlerde de devam eden tartışmada sinirlerine hakim olamayan Songül Yağız, evin üst katındaki gerdek adasına girdi. Damat da peşinden giderek onu sakinleştirmeye çalıştı. Songül Yağız, “Beni neden orada yalnız bırakıp arkadaşlarının yanına gittin?” diyerek, gerdek odasındaki aynaya yumruk attı.

Aynanın kırılması nedeniyle eli kesilen Songül Yağız'ın gelinliği de kanlar içinde kaldı. Damat yakınlarından yardım istemesi üzerine Songül Yağız Kandıra Devlet Hastanesi'ne götürüldü ve eline dikiş atıldı. Olay nedeniyle damat ile yakınları şok geçirdi.

(kaynak: Hürriyet)