BIST 9.700
DOLAR 32,53
EURO 34,96
ALTIN 2.430,07
MEDYA

Gelinim Mutfakta'da kaynana Reyhan gelinlik giydi ortalık yıkıldı

Gelinim Mutfakta'da 29. haftanın ikinci gününde Başak'ın hediye ettiği gelinliği giyen Reyhan Hanım, stüdyoda eğlenceli anların yaşanmasına neden oldu.

Kanal D'nin sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta'nın bugün ekrana gelen 142. bölümüne Reyhan Hanım'ın gelinliği damga vurdu. 

Hanife Hanım'ın gelini Başak, Reyhan Hanıma stüdyoda bir gelinlik hediye etti. Reyhan Hanım ise, 40 yıl sonra tekrar gelinliğin içine girmekten dolayı çok mutlu oldu.

Gelinim Mutfakta Reyhan kimdir Hanife'nin sözleri çileden çıkardı

Başak'ın, Reyhan Hanıma gelinlik hediye etmesinden sonra stüdyoda eğlenceli anlar yaşandı. Reyhan Hanım, programa katıldığından beri eşi ile 40. Yıllarında nikah tazelemekten bahsediyordu. Yaşanan talihsiz olaydan sonra (kaynanasının vefatı) bu özlemi bir başka bahara kaldı. Başak, bu duruma üzüldüğünü belirterek ona bir gelinlik hediye etti. Reyhan Hanım, düğünündeki ilk gün gibi çok mutlu oldu. Yemek tadımı öncesi gelinliği giydi ve stüdyoya öyle girdi. Başta Fatih Ürek olmak üzere, onu gelinlik içinde görenler şaşkınlıklarını gizleyemediler. Fatih Ü rek ve Reyhan Hanım arasında ufak bir düğün seremonisi yaşandı. Elindeki gelin çiçeğini de atmayı ihmal etmedi ve çiçeği, Fatih Ürek kaptı. 

Sitene Ekle
Etiketler