BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,73
ALTIN 2.486,34
HABER /  MEDYA

Gelinim Mutfakta'da elenen yarışmacı belli oldu işte altın bileziklerin sahibi

Kanal D ekranlarının fenoman yarışması Gelinim Mutfakta'da 39. haftanın son gününde Emel yarışmaya veda ederken, 69 puan toplayan Elif ise 5 altın bileziği koluna takmayı başardı.

Abone ol

Kanal D'de sunuculuğunu Fatih Ürek'in yaptığı sevilen yemek programı 'Gelinim Mutfakta'da 39. haftanın final günü tamamlandı. Birbirinden maharetli dört gelin, hafta başından beri en güzel yemekleri yapıp kaynanalarının beğenilerine sundular. Haftanın finaline Cansu ve Elif 52 puanla birinci girerken Emel bugüne kadar 47, Rümeysa ise 42 puan toplayabildi. Haftanın son gününde ise gelinler en güzel 'Supangle'leri yapmak için ter döktüler. Kaynanaların tatlıları tadıp puanlarını vermeleriyle birlikte de günün ve haftanın kazananı belli oldu.

14 Aralık Günün Kazananı Kim? Programın son bölümünde sunucu Fatih Ürek, gelinlerin puanlarını açıkladı. Emel 6 puanla günün en düşük puanını alan gelin olurken, 17 puan toplayan Elif günü birincilikle tamamlayıp çeyrek altını almaya hak kazandı. Öte yandan Rümeysa 16, Cansu ise 7 puan toplayabildi.

39. Haftanın Kazananı ve Eleneni: Gelinlerin tüm hafta boyunca aldıkları puanların toplanmasının ardından çıkan sonuçlar ise şöyle;

  1. Elif: 69
  2. Cansu: 59
  3. Rümeysa: 58 
  4. Emel: 53
    Bu sonuçlara göre 69 puanla Elif haftanın kazananı olup 5 altın bileziği koluna takarken 53 puan toplayan Emel ise yarışmaya veda eden isim oldu.

Gelinim Mutfakta sonuçları 13 Aralık kim birinci oldu

Gelinim Mutfakta Rümeysa kimdir? 10 Aralık Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümde Gelinim Mutfakta'ya Rümeysa Aydın dahil edildi. Aslen Trabozunlu olan Rümeysa, 1,5 yıllık evli. Şu anda İkitsat okuyan ve yarışmaya Pendik'ten katılan yarışmacının eşi ise futbolcu.

Gelinim Mutfakta Nezahat kimdir? Rümeysa'nın kaynanası Nezahat  Hanım ise aslen Gümüşhaneli ve yarışmaya Kocaeli'den katılıyor. 

Gelinim Mutfakta 38. Hafta Sonuçları: 7 Aralık Cuma günü ekrana gelen 38. haftanın final bölümünde açıklanan sonuçlara göre  65 puanla Cansu haftanın kazananı olup 5 altın bileziği koluna takarken 45 puan toplayan Hatice ise yarışmaya veda eden isim oldu.