BIST 9.487
DOLAR 32,60
EURO 34,82
ALTIN 2.494,89
HABER /  MEDYA

Gelinim mutfakta sonuçları işte çeyrek altını kazanan gün birincisi

Gelinim Mutfakta'da 27 Kasım Çarşamba günü yayınlanan 37. haftanın ikinci günü tamamlandı. Saat 12:15'te ekrana gelen bölümde, kim birinci oldu, çeyrek altını kim kazandı sorularının yanıtı da belli oldu. İşte Gelinim Mutfakta'da 37. haftanın ikinci gününde öne çıkanlar...

Abone ol

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da 37. haftanın ikinci günü tamamlandı. 27 Kasım Salı günü ekrana gelen bölümde birbirinden maharetli dört gelin, yaptıkları Paskalya Çöreklerini kaynanalarının beğenisine sundular. Kaynanaların yemekleri puanlamasının ardından da çeyrek altını kazanan gelin belli oldu.

Gelinim Mutfakta 27 Kasım Çeyrek Altını Kim Kazandı? Haftanın ikinci gününde Hatice 15 puanla günü birincilikle tamamlayıp çeyrek altını kazanırken, Elif 13, Elvan 10, Cansu ise 7 puan toplayabildi.

Yarışmacıların toplam puanları şu şekilde;

  1. Hatice: 33
  2. Elif: 24
  3. Cansu: 20
  4. Elvan: 17

Gelinim Mutfakta Elvan nereli kaynana Şennur kimdir

Gelinim Mutfakta Elvan kimdir? 16 Kasım Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümde Gelinim Mutfakta'ya Elvan dahil edildi. Aslen İzmirli olan ve yarışmaya Çanakkale'den katılan Elvan, 7 aylık evli ve henüz bebekleri yok.

Gelinim Mutfakta Şennur kimdir? Elvan'ın kaynanası Şennur Hanım ise aslen Erzurumlu. Şennur hanımın iki gelini ve ikiz torunu var. 

Gelinim Mutfakta 36. Haftanın Sonuçları: Haftanın final gününde açıklanan sonuçlara göre 57 puanla Hatice haftanın kazananı olup 5 altın bileziği koluna taktı. Fakat 52 puan alan Cansu'nun elenmesi gerekirken hiç beklenmedik bir şey yaşandı. Ezgi ve Reyhan Hanım, Ezgi'nin annesinin sağlık sorunları olduğu gerekçesiyle çekilme kararı aldı.