BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,01
ALTIN 2.427,85
HABER /  MEDYA

Gelinim Mutfakta Rümeysa nereli kaynana Nezahat kimdir

Kanal D'nin sevilen yemek programı Gelinim Mutfakta'ya bu 39. hafta katılan Rümeysa ve kaynanası Nezahat hanım kimdir ve nerelidir sorularının yanıtı belli oldu.

Abone ol

Gelinim Mutfakta'da 38. hafta yarışmaya veda eden Hatice'nin yerine yeni yarışmacılar geldi. Peki Gelinim Mutfakta'ya 39. hafta dahil olan Rümeysa Aydın ve kaynanası Nezahat Hanım kimdir? Gelin hep beraber yeni yarışmacıları tanıyalım:

Gelinim Mutfakta Rümeysa kimdir? 10 Aralık Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümde Gelinim Mutfakta'ya Rümeysa Aydın dahil edildi. Aslen Trabozunlu olan Rümeysa, 1,5 yıllık evli. Şu anda İkitsat okuyan ve yarışmaya Pendik'ten katılan yarışmacının eşi ise futbolcu.

Gelinim Mutfakta Nezahat kimdir? Rümeysa'nın kaynanası Nezahat  Hanım ise aslen Gümüşhaneli ve yarışmaya Kocaeli'den katılıyor. 

Gelinim Mutfakta 38. Hafta Sonuçları: 7 Aralık Cuma günü ekrana gelen 38. haftanın final bölümünde açıklanan sonuçlara göre  65 puanla Cansu haftanın kazananı olup 5 altın bileziği koluna takarken 45 puan toplayan Hatice ise yarışmaya veda eden isim oldu.

Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim İşte yarışmaya veda eden gelin