BIST 9.138
DOLAR 32,38
EURO 35,03
ALTIN 2.326,89
HABER /  MEDYA

Gelinim Mutfakta Reyhan kimdir Hanife'nin sözleri çileden çıkardı

Gelinim Mutfakta'da 28. haftasının finalinde Hanife hanımla kavga eden Reyhan hanımın kim olduğu sorusu merak ediliyor. Gelinim Mutfakta Reyhan kimdir nereli kaç yaşında? İşte haftanın finaline damga vuran Reyhan-Hanife kavgası...

Abone ol

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da 28. haftanın finaline Reyhan hanım ile Hanife hanımın kavgası damga vurdu. Hanife hanım Reyhan hanımın, gelininin yere düşen çeyrek altınını yerden almasını hatırlatması üzerine Reyhan hanım çileden çıktı.

Hanife hanıma, "Senin başka derdin yok mu? Gidip gelinini sustursana" diyen Reyhan hanım, sözlerine şöyle devam etti; 

"Gelinim yere düşen çeyreği elbisesinden dolayı alamadığı için ben gidip nazikçe aldım. Ben güler yüzlüyüm diye, kibarım diye, kimseyi incitmek istemiyorum diye niye üzerime geliyorsunuz? Sen geldin geleli bana oynuyorsun. Senden öncekiler de bana oynuyordu. Yeter artık. Bıktım usandım sizden. Bana oynama git gelinine oyna. Seninle konuşmak istemiyorum. Benden uzak dur. Seninle aynı ortamda bile bulunmak istemiyorum."

"Diğer rakipler geldi sustum, incitmedim. Ama siz iki haftadır beni çileden çıkardınız. Ben gittikten sonra benim adımı ağzına alma. Reyhan ismini bile bugünden sonra alma ağzına. Reyhan ismi ağzına yakışmıyor."Gelinim Mutfakta Reyhan Yıldırım kimdir nereli? Gelini Ezgi gibi aslen Tuncelili olan Reyhan Hanım, Erzincan'da yaşamaktadır. Otoriter tavırlarıyla dikkat çeken Reyhan Hanım, haftanın ilk gününde sarfettiği 'Hatice gibi bir gelinim olsaydı onu hemen boşatırdım' sözüyle dikkat çekmişti.