BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,19
ALTIN 2.247,52
HABER /  MEDYA

Gelinim Mutfakta Reyhan kimdir Fatma hanımı çileden çıkardı

Gelinim Mutfakta'nın 117. bölümünde Reyhan hanım, bugün de gelininin tabağını buldu. Sonrasındaki tavırları ise Fatma hanımı çileden çıkardı. Peki Gelinim Mutfakta Reyhan Yıldırım kimdir nereli? Reyhan hanıma dair merak edilenler haberimizde.

Abone ol

Gelinim Mutfakta 117. Bölümde puanlama sonrasında yaşananlar Fatma Hanımı çığırından çıkarttı. Reyhan Hanım, gelininin tabağını bugünde buldu. Sonrasındaki tavırlarını ise diğer yarışmacılar tarafından 'rol yapmak' olarak değerlendirildi. 

Duruma en büyük tepkiyi ise Fatma Hanım gösterdi. Karadeniz kimliği bu anlarda ortaya çıkan Fatma Hanım "Sinirimi indiriyor, çıkarıyor! Şöyle de rahat konuşuyor ya, patlayacak nerdeyse kafam yani! Allah aşkına biraz da rahat konuşma ya!" dedi.

İşte o anlar...

Peki Gelinim Mutfakta Reyhan Yıldırım kimdir nereli? Gelin hep beraber Reyhan Hanım ve gelini Ezgi'yi tanıyalım.

Gelinim Mutfakta Reyhan Yıldırım kimdir nereli? Aslen Tuncelili olan Reyhan hanım, Erzincan'da yaşıyor. Otoriter tavırlarıyla öne çıkan yarışmacı, haftanın ilk gününde sarf fettiği 'Hatice gibi bir gelinim olsaydı onu hemen boşatırdım' sözüyle dikkat çekmişti. 

Gelinim Mutfakta Ezgi Yıldırım kimdir nereli? Tunceli'de dünyaya gelen Ezgi Yıldırım ise Elazığ'da yaşıyor. 4 yıldır evli olan Yıldırım’ın 16 aylık bir bebeği var.

20. Hafta elenmişlerdi: Aslında 19. hafta yarışmaya katılan Ezgi- Reyhan Yıldırım çifti, 20. hafta 43 puan toplayabilmiş ve yarışmaya veda etmek zorunda kalmışlardı. Fakat 21. hafta yarışmacılardan Cansu doğum yapınca, çift Cansu'nun yerine tekrar yarışmaya dahil olmuştu.