BIST 9.769
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.431,42
HABER /  MEDYA

Gelinim Mutfakta kim elendi birincisi ve yeni gelin kim oldu?

Kanal D yarışması Gelinim Mutfakta'nın son bölümünde kim elendi sorusu yanıt buldu. Gelinim Mutfakta yarışmasına yeni gelen gelin adayı bugün ekrana çıkarken veda eden isim Cennet oldu.

Abone ol

Gelinim Mutfakta yarışmasının 1 Haziran günü yayınlanan son bölümünde yine kavga gürültü vardı. Haftanın birincisi Yurdanur olurken 5 bileziği de kazandı. Bu hafta yarışmadan elenen Cennet'in yerine yeni bir gelin ve kaynana programa dahil oluyor.

Fatih Ürek'in sunduğu Gelinim Mutfakta yarışması hafta için hergün saat 12.45'te ekrana geliyor. Bir hafta boyunca mutfakta yemek yapan gelinleri kaynanaları puanlıyor. Ancak kaynanalar puan verirken tattıkları yemeklerin kime ait olduğunu bilmiyorlar. Puanlar verildikten sonra isimler açılıyor ve hem gelinler hem kaynanalar için sıkıntılı anlar o dakikalardan sonra başlıyor. Zira gelinler kaynanaları yemeklerini tanıyıp yüksek puan vermediğinde hayli bozuluyorlar.

Gelinim Mutfakta yarışmasının 28 Mayıs ve 1 Haziran tarihleri arasındaki haftasında yarışan gelin ve kaynanalar şunlar oldu: Kaynana Hüsniye Karabulut ve gelini Hatice Karabulut, Kaynana Suna Yüceöz ve gelini Yurdanur Yüceöz, Kaynana Hüsne Akgün ve gelini Cennet Akgün, Kaynana Hanife Kuvel ve gelini Başak Kuvel.

gelinim mutfakta kim elendi birincisi

Geçtiğimiz hafta altın bilezikleri alan isim Başak olmuştu. Bu hafta Başak Kuvel ancak üçüncü olurken haftanın birincisi Yurdanur Yüceöz oldu ve 5 bileziği koluna taktı. Uzun süredir elenmeden yarışmada kalmayı başaran Hatice Karabulut ikinci olurken yine diğer kaynanaların gelinlerine torpil yaptığını iddia etti. Bu hafta Gelinim Mutfakta yarışmasından elenen de Cennet ve kaynanası Hüsniye oldu.