BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.324,88
HABER /  GÜNCEL

Gelinim Mutfakta Hatice neden yok diskalifiye mi oldu son haber

Gelinim Mutfakta izleyicileri pazartesi günü ekrana gelen bölümde şok oldu. Yarışmanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Hatice ve Hüsniye hanım yeni bölümde yer almadı. Cansu ve Şengül ikilisinin yeniden yarışmaya gelmesi ise İzleyicinin kafasını iyice karıştı. Peki Gelinim Mutfakta Hatice Karabulut neden yok, yarışmadan ayrıldı mı?

Abone ol

Gelinim Mutfakta Hatice Hanım'a ne oldu, diskalifiye mi oldu, Gelinim Mutfakta Hatice yarışmadan ayrıldı mı? 3 Temmuz salı Gelinim  Mutfakta Hatice hanım gelecek mi soruları izleyicilerin kafasını karıştırdı. Gelinim Mutfakta programı pazartesi günü haftaya sürpriz bir gelişme ile başladı. Mutfakta iki boş masa vardı. Bu masalardan birisi yarışmacı Hatice ve kaynanası Hüsniye Hanım'a aitti.

Fatih Ürek yarışmayı açtıktan sonra bu durum ile ilgili bilgi verdi.

HATİCE HAMIM AYRILDI MI: Yerlerine ise, önceden yarışan ve ikinci şansı hak ettiğini düşünülen Cansu ve Şengül ikilisi katıldı. Cansu'nun gelir gelmez Hatice'nin eşyalarını toplaması ve diğer yarışmacıların tezgahları arasında dolaşması Nurten Hanım tarafından eleştirildi.

Cansu'nun şov yaptığını iddia eden Nurten Hanım "Bir şovmeni gönderdik, ikinci şovmen geldi. Niye dolaşıyorsun, kim verdi o yetkiyi sana?" derken, Cansu ise "Hüsniye Teyze gitmiş, yerini sen mi devraldın?" şeklinde kendini savundu.

Yarışmaya ağırlığını koyan Cansu'ya kayınvalidesi Sevgül Hanım da destek oldu.

Hatice ve Hüsniye Hanım'ın programa neden gelmediği ise bilinmiyor.

Gelinim Mutfakta, yeni bölümleri ile hafta içi her gün saat 12.15'te Kanal D'de.

KİM ELENDİ: Gelinim Mutfakta 80. bölümünde final heyecanı yaşandı. Hafta finalinde Hüsniye-Hatice Karabulut, Nurten-Özlem Argün, Hanife-Başak Kuvel ve Rukiye - Tuğba Ebrek çiftleri "Şambali” için yarıştılar.

Kayınvalidelerin oyu, hem birinciyi hem de elenecek ismi belirledi. Günün en düşük puanını Hatice ve Tuğba aldı. 16 puanla en yüksek puanı ise Özlem aldı. Hafta boyunca en az puanı toplayan Tuğba ve Başak son ikiye kaldı. 53 puan toplayan Başak ve kayınvalidesi yarışmaya veda etti.

Gelinim Mutfakta'nın on altıncı hafta finalinde birinci olan çiftler belli oldu! Önceki haftadan kalan bir bilezik ödüle eklendi. Toplanan altı bileziği hafta toplamında en yüksek puanları alan Hüsniye-Hatice Karabulut ve Nurten-Özlem Argün çiftinden biri kazandı!

HATİCE KARABULUT KİMDİR: Gelinim Mutfakta’nın iddialı ismi Hatice Karabulut, ilk bölümden bu yana adından söz ettiriyor. Yarışmanın ilk bölümünde iki birinciden biri olan genç yarışmacı, zaman zaman şaşırtıcı tepkileri nedeniyle program sunucusu Fatih Ürek’i de şaşırtıyor. İşte kayınvalidesi Hüsniye Karabulut ile yarışmaya katılan Hatice Karabulut’un hayatına ilişkin bilgiler!

Ev hanımı olan Hatice Karabulut, 1993 yılında dünyaya geldi. 2012 yılında hayatını Hüseyin Karabulut ile birleştiren ve 4 yaşında bir kızı olan genç yarışmacı, İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde yaşıyor. Yarışmanın ilk bölümünde kendisini tanıtırken zor ve hırslı bir insan olduğunu dile getiren Hatice Karabulut, iddiasını “ “Buraya kazanmaya geldim, asla boş dönmeyeceğim” sözleriyle ortaya koymuştu.