BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,88
ALTIN 2.436,14
HABER /  MEDYA

Gelinim Mutfakta Elvan nereli kaynana Şennur kimdir

Gelinim Mutfakta Elvan Biryol ve kaynanası Şennur Biryol merak ediliyor. Peki Gelinim Mutfakta Şennur kimdir? Elvan hanım nereli? İşte Gelinim Mutfakta'ya 37. hafta dahil olan yarışmacılar...

Abone ol

Her hafta cuma günü bir yarışmacının elendiği Gelinim Mutfakta'ya her pazartesi yeni yarışmacılar katılıyor. Peki Gelinim Mutfakta'ya 37. hafta dahil olan Elvan Biryol ve kaynanası Şennur Hanım kimdir? Gelin hep beraber yeni yarışmacıları tanıyalım:

Gelinim Mutfakta Elvan kimdir? 16 Kasım Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümde Gelinim Mutfakta'ya Elvan dahil edildi. Aslen İzmirli olan ve yarışmaya Çanakkale'den katılan Elvan, 7 aylık evli ve henüz bebekleri yok.

Gelinim Mutfakta Şennur kimdir? Elvan'ın kaynanası Şennur Hanım ise aslen Erzurumlu. Şennur hanımın iki gelini ve ikiz torunu var. 

Gelinim Mutfakta 36. Haftanın Sonuçları: Haftanın final gününde açıklanan sonuçlara göre 57 puanla Hatice haftanın kazananı olup 5 altın bileziği koluna taktı. Fakat 52 puan alan Cansu'nun elenmesi gerekirken hiç beklenmedik bir şey yaşandı. Ezgi ve Reyhan Hanım, Ezgi'nin annesinin sağlık sorunları olduğu gerekçesiyle çekilme kararı aldı.