BIST 9.722
DOLAR 32,59
EURO 35,00
ALTIN 2.425,26
HABER /  MEDYA

Gelinim Mutfakta 4 Ekim Perşembe gün birincisi kim işte çeyrek altının sahibi

Gelinim Mutfakta'da 29. haftanın dördüncü günü tamamlandı. Bugün yani 4 Ekim Perşembe günü saat 12:15'te ekrana gelen bölümde, çeyrek altını kim kazandı sorusunun yanıtı da belli oldu. İşte Gelinim Mutfakta'da 29. haftanın haftanın dördüncü gününde yaşananlar...

Abone ol

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da 29. haftanın dördüncü günü tamamlandı. Bugün yani 4 Ekim Perşembe günü ekrana gelen bölümde birbirinden maharetli dört gelin, yaptıkları Sebzeli Güveçleri kaynanalarının beğenisine sundular. Kaynanaların yemekleri puanlamasının ardından da çeyrek altını kazanan gelin belli oldu.

Çeyrek Altını Kim Kazandı? Haftanın dördüncü gününde 18 puan toplayan Başak günü birincilikle tamamlayıp çeyrek altını kazanırken Tuğçe 14, Yasemin 11, Ezgi ise 8 puan toplayabildi. 

Yarışmacıların toplam puanları şu şekilde; 

  1. Başak: 63
  2. Ezgi: 49
  3. Tuğçe: 40
  4. Yasemin: 39

Gelinim Mutfakta 3 Ekim gün birincisi kim stüdyoda ortalık fena karıştı

Stüdyoda Gergin Anlar: Gelinim Mutfakta'nın 3 Ekim Çarşamba günü ekrana gelen bölümüne Başak ile Reyhan Hanım'ın kavgası damga vurmuştu. Reyhan Hanım, gelini Ezgi'nin yemeğine 5 puan verince Burcu, Ezgi'nin özellikle sinyal vermek amaçlı yemeğini fazla kavurduğunu ve Reyhan Hanımın da bu yüzden gelinine en yüksek puanları verdiğini iddia etmişti. 

Ardından Başak'ın devam eden suçlamaları Yasemin ve Tuğçe'yi de işin içine çekmişti. Stüdyoda tansiyon giderek yükselince tüm yarışmacılar çok gerilmişti. 

Gelinim Mutfakta'da hile mi yapıldı? Reyhan hanım stüdyoyu terk etti Gelinim Mutfakta'da hile mi yapıldı? Reyhan hanım stüdyoyu terk etti Gelinim Mutfakta'da hile mi yapıldı? Reyhan hanım stüdyoyu terk etti Gelinim Mutfakta'da hile mi yapıldı? Reyhan hanım stüdyoyu terk etti HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN