BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,97
ALTIN 2.325,34
HABER /  MEDYA

Gelinim Mutfakta 21 Eylül kim elendi 5 altın bileziğin sahibi kim

Gelinim Mutfakta'da 27. haftanın final günü tamamlandı. Saat 12:15'te ekrana gelen bölümde kim elendi, 5 altın bileziği hangi yarışmacı kazandı ve günün ve haftanın birincisi kim oldu sorularının yanıtı belli oldu. İşte Gelinim Mutfakta'da 27. haftanın final gününe dair merak edilenler...

Abone ol

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da 27. haftanın final günü tamamlandı. Birbirinden maharetli dört gelin, hafta başından beri en iyi yemeği yapıp kaynanaların beğenisine sundular. Haftanın finaline Burcu 50 puanla girerken Esra 48, Ezgi 47, Başak ise 43 toplayabildi.

Haftanın son gününde ise gelinler en güzel 'Haşhaşlı Revani'yi yapmak için ter döktüler. Kaynanaların tatlıları tadıp puanlarını vermeleriyle birlikte de günün ve haftanın kazananı belli oldu.

21 Eylül Günün Kazananı Kim? Programın son bölümünde sunucu Fatih Ürek, gelinlerin puanlarını açıkladı. Esra 6 puanla günün en düşük puanını alan gelin olurken, 17 puan toplayan Burcu ise günü birincilikle tamamlayıp çeyrek altını almaya hak kazandı. Öte yandan Başak 15,  Ezgi ise 9 puan toplayabildi. 

Haftanın Kazananı ve Eleneni: Gelinlerin tüm hafta boyunca aldıkları puanların toplanmasının ardından çıkan sonuçlar şöyle;

  1. Burcu: 67
  2. Başak: 58
  3. Ezgi: 56
  4. Esra: 54

Gelinim Mutfakta Burcu kimdir kaynanası Nurten hanım nereli

Bu sonuçlara göre 67 puanla Burcu haftanın kazananı olup 5 altın bileziği koluna takarken 54 puan toplayan Esra ise yarışmaya veda eden isim oldu. 

Geçtiğimiz Hafta Kim Elenmişti? Gelinim Mutfakta'nın 26. haftasında 68 puanla Ezgi haftanın kazananı olup 5 altın bileziği koluna takarken, diğer üç yarışmacı 50 puan toplayabilmişti. Sonuçların ardından Gonca ve Bilge hanım çekilme kararı aldıklarını duyurup yarışmaya veda etmişlerdi.

Gelinim Mutfakta'da bir ilk! Bilge hanımın sözleri stüdyoyu karıştırdı 

Gelinim Mutfakta Başak kimdir gelir gelmez gerilim yükseldi