BIST 9.080
DOLAR 32,40
EURO 35,09
ALTIN 2.325,61
HABER /  DÜNYA

Gelin kaynanasına 1 yıl boyunca bakın ne yaptı!

Hindistan'da nefret ettiği kayınvalidesi ve kayınpederiyle aynı evde yaşayan kadın bir yıl boyunca çay bardaklarına çişini yapmış.

Abone ol

Hindistan'ın Madya Pradeş eyaletine bağlı Indore kentinde nefret ettiği kayınvalidesi ve kayınpederiyle aynı evde yaşayan kadın bir yıl boyunca çay bardaklarına çiş yaptı.

KÖTÜ DAVRANDIKLARI İÇİN İNTİKAM ALMIŞ

Hindustan Times'ın haberine göre, Rekha Nagvanshi adlı 30 yaşındaki kadın, aynı evde yaşadığı kayınvalidesi Suraj ve kayınpederi Ajith'in kendisine kötü davranması nedeniyle kocası Deepak'tan ayrılma kararı aldı. Ancak eşi, hem anne babasının kötü davranmasını engelleyeceği hem de ev işlerine yardım edeceği sözünü vererek karısını evde kalmaya ikna etti.

hindistan-kaynana.jpgÇAY BARDAKLARINA İŞEDİ

Ancak bundan sonrası Rekha Nagvanshi'nin umduğu gibi gitmeyip kaynana ve kayınpeder yine kötü davranmaya devam edince, kadın intikamını hiç beklenmedik bir yoldan aldı. Rekha Nagvanshi, bir yıldan uzun bir süre boyunca kayınvalidesiyle kayınpederine ikram ettiği çayların içine işedi.

ÇAY BARDAKLARINA ÇİŞİNİ YAPTIĞI NASIL ORTAYA ÇIKTI?

Ancak Rekha Nagvanshi'nin bir gün yine çayın içine işediği bir sırada mutfağa giren kayınvalide Suraj gelinini suçüstü yakaladı. Kayınvalide Suraj derhal karakola giderek gelinini tutuklattı. Kayınvalide, oğlunun ve gelininin yalvarmasına rağmen şikayetini geri almayacağını söyledi.