BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.300,70
HABER /  GÜNCEL

Gelin kaynana kavgası Facebook'u karıştırdı! Denyo, cadaloz...

Mali müşavir İmren S., kendisine ‘Facebook’ üzerinden “Çakma sarışın, cadaloz, denyo, patolojik beyinli” gibi sıfatlarla hakarette bulunduğu iddiasıyla davacı olup, gelininden 25 bin lira manevi tazminat istedi.

Abone ol

Kardiyoloji profesörü İlke S.’nin annesi, mali müşavir İmren S., kendisine sosyal medyadan, “Çakma sarışın, cadaloz...” diye hakaret ettiği iddiasıyla gelini Sevda S.’ye 25 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne açılan davaya göre, İmren S.’nin oğlu, ailesine haber vermeden 1 Temmuz 2014’te Sevda S. ile evlendi. Bu sessiz sedasız evliliğe gönlü razı olmasa da baba İsmet S. lüks bir otelde düğün yaptı.



KOVDU, HAKARET ETTİ

Ancak iddiaya göre gelin Sevda S., evlendikten sonra önce şoförü, sonra ev işlerinde çalışan kadını, son olarak da kayınvalidesi İmren S.’yi aileden uzaklaştırdı. Yine iddiaya göre, kayınpederi İsmet S.’nin yaş gününde de yeni eşi Tetiana Y.’ye hakaret etti. Sevda S. bu son davranışıyla eşinin tüm yakınlarıyla aile bağlarını kopardı.

Gelin Sevda S., ardından da sosyal paylaşım sitesi ‘Facebook’ta, kayınvalidesi için, “Çakma sarışın, cadaloz, senin mal olduğunu tüm Etiler biliyor, katran kalpli, denyo, sapık ruhlu kocakarı ve patolojik beyinli” gibi paylaşımlar yaptı. Gelininin paylaşımlarına arkadaşlarının da yorumlarıyla ağır hakaretler eklediğini öne süren kayınvalide İmren S. mahkemeye bavurdu. İmren S.’nin avukatı dava dilekçesinde 25 bin lira manevi tazminat istedi.