BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Gelin almaya gittiler büyük şok yaşadılar!

Gelin almaya gittiler büyük şok yaşadılar!

"Afyonkarahisar'da kızlar damadın anne babasıyla oturmuyor' diye Şanlıurfa'dan gelin almak istediler. Nişan yapıp 50 bin lira harcadılar... Dünürlerini Afyon'da ağırladılar... Düğün haftası Şanlıurfa'ya gittiklerinde dolandırıldıklarını anladılar.

Gelin almaya gittiler büyük şok yaşadılar!

AFYONKARAHİSAR'da oturan mermer ustası Satılmış Gökhasan, oğlu 29 yaşındaki Tahsin Gökhasan'ı evlendirmeye niyetlenince gelin arayışına girdi. "Afyon'un kızları damadın anne babasıyla oturmuyor' diye Şanlıurfa'dan gelin almak istediler. Gelin adayını bulup nişan yaptılar... Başlık parası ödeyip altınlar, kıyafetler, telefonlar aldılar... Nişandan sonra dünürlerini Afyon'da ağırladılar... Nişan için 50 bin lira harcadılar... Düğün haftası Şanlıurfa'ya gittiklerinde dolandırıldıklarını anladılar.

Gelin almaya gittiler büyük şok yaşadılar!

Afyon'da oturan 3 çocuk babası Satılmış Gökhasan, büyük oğlu Tahsin Gökhasan'ı evlendirmek için kız aramaya başladı. Gökhasan, iddiaya göre, Birecik İlçesi'nde akrabası olan Abdurrahman Atmaca aracılığıyla Şanlıurfa'da oturan Halim Demir adlı bir kişinin 20 yaşındaki Nur Demir adlı kızını istemeye gitti. Demir ailesinin razı olması üzerine Afyon'dan 3 Ekim tarihinde Şanlıurfa'ya gelen Satılmış Gökhasan ve oğlu Tahsin Gökhasan, Demir ailesinin Ahmet Yesevi Mahallesi’ndeki evine giderek kızı istedi.

Gelin almaya gittiler büyük şok yaşadılar!

Karşılıklı anlaşılması üzerine Demir ailesi, damat adayı Tahsin Gökhasan ile Nur Demir'i bir odada görüştürüp düğün listesini hazırladı. Gökhasan ailesi, hazırlanan listeye göre kızın ailesine 15 bin lira başlık parası, 23 bin liralık altın, 3 bin liraya telefon, 3 bin liraya elbise ve 6 bin lira çeyiz hazırlamak üzere toplam 44 bin lira harcama yapıp Afyon'a döndü.

Gelin almaya gittiler büyük şok yaşadılar!

AFYON'A GELİP DÜNÜRLERİNDE KALMIŞLAR Aradan birkaç gün geçtikten sonra Demir ailesi, damadın yaşadığı Afyon'a giderek aileye 2 gün misafir olup yeniden Şanlıurfa'ya döndü. 13 Ekim'de evlenmek için düğün davetiyesi basıp hazırlıklarını tamamlayan Gökhasan ailesi, durumu Demir ailesine telefonla bildirdi. Bunun üzerine Demir ailesi taziyelerinin olduğunu kendilerine bir hafta müsaade verilmesini istedi. Demir ailesinin bu isteğini kabul eden Gökhasan ailesi, bir hafta sonra tekrar telefonla aradıkları gelinin ailesine ulaşamamaları üzerine Afyon'dan Şanlıurfa'ya geldi.