BIST 8.985
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.299,68
MEDYA

Gelin Adayı Hanife'nin oyunculuğu sınıfta kaldı ( Aşk-ı Roman dizisi yayından kaldırıldı)

Aşk-ı Roman dizisinin kadrosuna giren gelin adayı Hanife'nin, tanıtım videosundaki vasat performansı dikkatlerden kaçmadı. Öte yandan dizi Hanife'nin kadroya girmesinin ardından yayından kaldırıldı

Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen izdivaç programında koca ararken bir anda tüm Türkiye'nin tanıdığı biri haline gelen gelin adayı Hanife, Acun Ilıcalı'nın kanalına transfer oldu. Kendisi gibi izdivaç programında şöhreti yakalayan Solmaz ve Nurullah ile Aşk-ı Roman dizisinde boy göstermeye hazırlanan Hanife için tanıtım videosu bile hazırlandı.

HANİFE'NİN OYUNCULUĞU SIFIR

Tanıtım videosunda elinde valizle sahil kenarında beliren Hanife, birden bire "Seni yeneceğim İstanbul" diye bağırmaya başlıyor. Amatörce çekilen tanıtım videosunda Hanife'nin oyunculuğu da sınıfta kaldı. Ayrıca videonun 25 saniyesinde Hanife'nin göz ucuyla kameraya bakması da dikkat çeken bir başka detay oldu.

DİZİ YAYINDAN KALDIRILDI

Öte yandan Hanife'nin dizi kadrosuna girmesinin hemen ardından TV8 yönetimi aldığı radikal bir kararla diziyi yayından kaldırdı. Hanife'nin oyunculuk performansı da sadece tanıtım videosunda kaldı.

Sitene Ekle
Etiketler