BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.434,19
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gebze'ye 5 milyonluk yatırım

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İSU Genel Müdürü İlhan Bayram ve başkan yardımcıları ile birlikte Küçük Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya geldi.

Abone ol

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İSU Genel Müdürü İlhan Bayram ve başkan yardımcıları ile birlikte Küçük Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya gelerek, sitenin meselelerini masaya yatırdı.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, ilçede yaptıkları her çalışmada o bölgenin esnafı ve sakinlerinin görüşlerini aldıklarını belirterek, "Gebze Küçük Sanayi Sitesi'ni bölgenin örnek bir sanayi sitesi yapmak için sizlerle birlikte çalışacağız.

İSU burada 5 milyon liralık yatırım yapacak. Toplam 6.5 km. uzunluğunda alt ve üstyapı çalışması gerçekleştireceğiz. Sanayi sitesini birlikte güzelleştireceğiz. Sizler de bu çalışmalarımızda bilhassa çevre ve temizlik konusunda bizlere yardımcı olun" dedi.

Gebze Küçük Sanayi Sitesi'ndeki Sultan Sofrası'nda yapılan kahvaltılı toplantıda konuşan İSU Genel Müdürü İlhan Bayram da, kurum olarak Gebze'ye büyük önem verdiklerini kaydederek, "5 yıldır Gebze'de büyük çalışmalar yapıyoruz.

Alt yapı, su ve kanalizasyon çalışmalarından sonra 600 bin kapasiteli atıksu arıtma tesisi inşaatı devam ediyor. Burada 65 milyon liralık büyük bir yatırım yapıyoruz. Gebze bizim gözbebeğimizdir" dedi.