BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,39
HABER /  GÜNCEL

Gaziosmanpaşa'da kafa karıştıran kare

Gaziosmanpaşa'da başlayan Öcalan gerginliği hala sürüyor. İlçede çekilen bir fotoğraf karesi ise sosyal medyada bir hayli tartışıldı.

Abone ol

Gaziosmanpaşa'da HDP'lilerin başlattığı Abdullah Öcalan gerginliği sürüyor! Geçtiğimiz hafta bir grup göstericinin HDP'lilerin bulunduğu alana gitmesiyle tansiyon yükselirken, sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraf yine kafaları karıştırdı.

Gaziosmanpaşa'da HDP'nin açtığı "Abdullah Öcalan'ı özgürlük" standı, ilçeyi karıştırdı. Geçtiğimiz hafta bir yaklaşık 50 kişilik bir grup, HDP'nin açtığı standı protesto etti.

İKİ GRUP BİRBİRİNE GİRDİ 

Karşılıklı suçlamalar bir süre sonra yerini taşlı sopalı kavgaya bıraktı. Bozkurt işareti yapan protestocu grup, polis tarafından bölgeden uzaklaştırılırken gerginlik hafta boyu devam etti.

KAFA KARIŞTIRAN FOTOĞRAF

Gaziosmanpaşa'da ayrı tarihlerde çekilen iki fotoğraf karesi kafaları karıştırdı. HDP'li grup arasında yer alan ve zafer işareti yapan pempe tşörtlü bir gösterici, farklı bir fotoğraf karesinde ise bozkurt işareti yapan grupla yürüyor.

İŞTE O FOTOĞRAFLAR;
 
"HDP'nin Gaziosmanpaşa'da açtığı standın hemen yanında yer alan pempe tşörtlü kişi, yukarıdaki fotoğrafta zafer işareti yaparken görülüyor."

gaziosmanpaşadaki-esrarengiz-kişi-kim.jpg

Aynı kişi yine aynı tşörtüyle bu kez "bozkurt" işareti yaparken görülüyor. HDP'nin açtığı standın bulunduğu alana doğru yürüyüşe geçen göstericilere polis bir süre sonra müdahale ediyor.