BIST 9.556
DOLAR 32,48
EURO 34,80
ALTIN 2.488,77
HABER /  GÜNCEL

Gaziosmanpaşa sporcu fabrikası

Gaziosmanpaşa'da belediye spora yaptığı yatırımlar ile Türkiye ve Avrupa şampiyonları yetiştiriyor. İşte alınan ödüller;

Abone ol

Gaziosmanpaşa'da belediye spora yaptığı yatırımlar ile Türkiye ve Avrupa şampiyonları yetiştiriyor. GOP Belediyesi Gençlik ve Spor kulübü bünyesinde yetiştirilen sporcular olimpiyat üçüncülüğü, dünya şampiyonluğu ve Türkiye şampiyonlukları kazanarak ilçenin gururu oldular.

Gaziosmanpaşa Belediyesi spora yaptığı yatırımlar ile de örnek bir belediye olarak göze çarpıyor. GOP Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde yetiştirilen sporcular, birçok branşta Türkiye, Avrupa ve Dünya Şampiyonlukları kazanarak bu alanda yatırım yapmanın ne kadar önemli olduğunu gösterdiler. Son olarak kulüp bünyesinde bulunan Servet Tazegül, tekvando branşında 2008 Pekin Olimpiyatları’nda bronz madalya alarak ülkemizin gururu oldu.

SPORA YATIRIM İNSANA YATIRIMDIR

GOP Gençlik ve Spor Kulübü; tekvando, karate, badminton, okçuluk ve güreş branşlarında son derece başarılı sporcular yetiştirdi. Bu branşlarda mücadele eden sporcular gerek yurt içinde gerekse yurt dışı müsabakalarda şampiyonluklar kazanarak ilçelerinin gururu oldular. Bu genç sporcular Milli Takım seviyesine kadar yükselerek spora yatırım yapmanın önemini herkese gösteriyorlar...

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, tüm ilçe halkının GOP’lu sporcularla onur duyduğunu söyleyerek, “Sporun birleştirici gücüne inanıyoruz. Gaziosmanpaşa’da sporun gelişmesi ve yaygınlaşması için destek çalışmalarımızı beş yıl boyunca arttırarak sürdürdük. İlçemizdeki tüm spor kulüplerimize desteklerimizi eşit ve adil dağıtmaya özen gösterdik.  Bunun neticesinde birçok sporcumuz ulusal ve uluslararası müsabakalarda yüzümüzü güldürdü. Son olarak Servet Tazegül adlı sporcumuzun ülkemize olimpiyatlarda taekwondo alanında dünya üçüncülüğü getirmesi ilçemizin gurur kaynağı olmuştur. Şu anda iftiharla söyleyebilirim ki ilçemizdeki  200 lisanslı sporcudan  150’si  Gaziosmanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünün sporcusudur. Şu anda ilçemizde 30 amatör ve 2 profesyonel kulüp mevcuttur. Ayrıca belediyemiz bünyesinde kurulu 2 spor kulübümüzde badmintondan, taekwondoya, güreşten okçuluğa kadar birçok alanda spor faaliyetleri yürütülmektedir. Spora yapılan yatırımın geleceğe yatırım olduğuna inanan yönetim anlayışımız yeni dönemde de hız kesmeden en yaygın şekilde sürdürülecektir” dedi.

İŞTE ŞAMPİYONLAR

TEKVANDO
Servet Tazegül: Olimpiyat üçüncüsü, Dünya ve Avrupa Şampiyonu
Zeynep Kiraz: Dünya Gençler ve Türkiye Şampiyonu
Fırat Pozan: Türkiye Şampiyonu
Köksal Durusoy: Türkiye Şampiyonu
OKÇULUK
Sevinç Uysal: Üniversite Oyunları’nda olimpiyat üçüncülüğü, Avrupa ikinciliği ve üçüncülüğü
Recep Demirkan: Türkiye üçüncüsü