BIST 9.530
DOLAR 32,49
EURO 34,83
ALTIN 2.475,69
HABER /  GÜNCEL

Gaziantep'teki acılı gelin: Akrabam kalmadı!

Gaziantep’te kına gecesine düzenlenen canlı bomba saldırısından kurtulan gelin Besna Akdoğan, yaşadığı acıyı 'Akrabamız kalmadı' diyerek özetledi.

Abone ol

Gaziantep’te kına gecesine düzenlenen canlı bomba saldırısı sonrası 54 kişinin öldüğü ve 64 kişinin yaralandığı patlamadan şans eseri yaralı kurtulan gelin Besna ve damat Nurettin Akdoğan, teröre lanet okudu. Gelin ve damat olayın zanlılarının bulunmasını isteyerek en mutlu günlerinin cehenneme döndüğünü söyledi.

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, AK Parti milletvekilleri Nejat Koçer ile Canan Candemir Çelik ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, olayın hala şokunu atlatamayan acılı gelin ve damadı ziyaret etti.

Damat Nurettin Akdoğan, en mutlu günlerinin cehenneme döndüğünü ve çok sayıda yakınını kaybettiğini söyledi.

"AKRABA KALMADI, BİZDEN KiMSE BIRAKMADILAR"

Terör eylemini yapanlara lanet okuyan damat Nurettin Akdoğan, "Bunu bize yapanların Allah belasını versin. Allah’a havale ediyorum. Bu son olsun, başka kimsenin canı yanması. Kimin yaptığını bilmiyoruz. Hiç kimseye kötülüğümüz olmadı. En iyi günümüzü cehenneme çevirdiler. Akraba kalmadı, çok akrabam öldü. Bizden kimse bırakmadılar. Bütün akrabalarımızı öldürdüler. Bizden ne istiyorlar bilmiyorum" diye konuştu.

Gelin Besna Akdoğan ise düğünlerini cehenneme çeviren olayın faillerinin bir an evvel yakalanmasını istediğini belirtti. Akdoğan, "Bütün ailem yok oldu" diye konuştu. 

Olay gecesi yaşananları anlatan damat Nurettin Akdoğan, "Kına bitmek üzereydi. İçerideydim. Patlama sesi geldi, çıktık, durum" dedi. Damat, "Provokatörler çıkmış. Onlar bizden değil, bizim acımız bize yeter. Bunu yapmasınlar" diye konuştu.

GELİN YENİDEN BAYILDI

Daha önce bayılarak hastaneye yetiştirilen gelin Besna Akdoğan, ziyaret sonrası yine baygınlık geçirince bu kez da Fatma şahin'in makam aracıyla hastaneye kaldırıldı.