BIST 9.548
DOLAR 32,49
EURO 34,55
ALTIN 2.496,24
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gaziantep'te sokak ortasında infaz

Gaziantep'te, cadde ortasında tartıştığı şahıs tarafından kafasından vurulan şahıs olay yerinde hayatını kaybetti.

Abone ol

Edinilen bilgiye göre Umut Mahallesi 77 nolu cadde üzerinde evli, iki çocuk babası Aykan A. (31) ve ticari taksicilik yaptığı öğrenilen Şıh Mehmet Ö. (47) arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine iddiaya göre Şıh Mehmet Ö. üzerinde taşıdığı tabancayı çekerek Aykan A'yı başından tek el ateş ederek vurdu. Olay yerinde bulunan otomobiliyle kaçmaya çalışan Şıh Mehmet Ö. olaya yakın olan polis ekipleri tarafından hemen takibe alındı. Şahsı otomobille kovalamaya başlayan polis kısa sürede şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Bu sırada olay yerine gelen sağlık ekipleri başından vurulan şahsın öldüğünü tespit etti.

Olay yerinde çevre güvenliği alan polis, caddeyi de trafiğe kapattı. Olayı anlamaya çalışan çevredeki vatandaşlar ise polise zor anlar yaşattı. Güvenlik çemberi aşah kalabalık grup olayları bütün uyarılara rağmen izlemeye çalıştı. Daha sonra gelen Cumhuriyet Savcısı olay yerinde detaylı inceleme yaptı. Cinayet büro ve olay yeri inceleme ekipleri ile görüşen Cumhuriyet Savcısı olayın bütün detaylarının tüm ince ayrıntılarıyla araştırılarak kayıt altına alınmasını istedi.

Ceset üzerinde ve çevrede yapılan incelemelerde 3 adet boş kovan bulunduğu öğrenildi. Cumhuriyet Savcısı, olayın nedenini tespit etmek için geniş çaplı soruşturmasını sürdürüyor. Öte yandan gözaltına alınan Şıh Mehmet Ö.'nün alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edileceğini öğrenildi.