BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.496,58
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Gaziantep'te okullar tatil mi valilik kararı

Gaziantep'te kar yağışı aralıklarla devam ediyor, bölge genelinde ciddi sorunlar yok. Gaziantep'te bugün 20 şubat okullar öğleden sonra tatil edildi.

Abone ol

Gaziantep'te olumsuz hava koşulları zaman zaman kendini hissettiriyor, hava durumu raporlarona göre sıcaklık bugün 2 derece... Peki Gaziantep'te okullar bugün 20 şubat cuma tatil mi? Gaziantep Valiliği'nden gelen habere göre Gaziantep'te öğleden sonra okullar tatil edildi.

GAZİANTEP'TE YARIM GÜN TATİL EDİLDİ

Gaziantep'te olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitimeyarım gün ara verildi. 

Valilikten yapılan açıklamaya göre, kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde ilk ve ortaöğretim kurumlarında okullar yarım gün tatil edildi. 

Kar yağışından dolayı kamu görevlisi malul ve engelliler, kronik rahatsızlığı bulunanlar ve hamilelerin yarım gün izinli sayılacağı belirtilen açıklamada, "Vatandaşlarımızın özellikle ulaşımda oluşabilecek tehlikelere karşı dikkatli ve tedbirli olmalarında fayda bulunmaktadır" denildi. 

Şanlıurfa'da da yoğun kar yağışı nedeniyle merkez ilçelerde öğleden sonra eğitime ara verildi.

Valilikten yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle merkez Haliliye, Eyyübiye ve Karaköprü ilçelerinde okulların yarım gün tatil edildiği belirtildi. 

Öte yandan yağış nedeniyle sabah okula gitmeye çalışan öğrencilerin zorlandıkları görüldü.

Kentte sabah etkili olan kar yağışı, tarihi Balıklıgöl Yerleşkesi'ni beyaza bürüdü. Yerleşke ve çevresinde güzel görüntüler oluştu.

KİLİS-GAZİANTEP YOLU KAPALI

Kilis'in Musabeyli ve Polateli ilçelerinde, olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

Vali Süleyman Tapsız, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kar yağışı nedeniyle Musabeyli ve Polateli ilçeleri ile bağlı köylerde eğitime bugün ara verildiğini kaydetti.

İSLAHİYE'DE EĞİTİME KAR ENGELİ

İslahiye ilçesinde, olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

İslahiye ilçesinde dün geceden buyana etkili olan kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitim yapılan 21 ilk, orta ve lisede eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

İlçe merkezinde eğitime ara verilmezken ilçenin yüksek yerlerinde halen kar yağışının etkili olduğu belirtildi.

5 GÜNLÜK HAVA RAPORU

screen-shot-2015-02-20-at-9.06.06-am.png

KİLİS'te kar yağışı zaman zaman hayatı olumsuz etkiliyor. Hava durumu raporlarına göre sıcaklık mevsim normallerinin altında. Kilis'in Musabeyli ve Polateli ilçelerinde, olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

Vali Süleyman Tapsız, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kar yağışı nedeniyle Musabeyli ve Polateli ilçeleri ile bağlı köylerde eğitime bugün ara verildiğini kaydetti.

Öte yandan, Kilis-İslahiye, Gaziantep-Kilis ve Halep-Kilis karayollarında trafik kontrollü olarak sağlanıyor.

5 GÜNLÜK HAVA RAPORU

screen-shot-2015-02-20-at-8.42.18-am.png