BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 35,08
ALTIN 2.308,19
HABER /  GÜNCEL

Gaziantep'te Göksu Üçtaş süprizi

GAZİANTEP'te Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) işbirliğinde gerçekleştirilen “Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi” sunumuna, 2009 Akdeniz Oyunları'nda atlama masasında gümüş madalya alan milli atlet Göksu Üçtaş da katıldı.

Abone ol

GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin işbirliğinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkılarıyla gerçekleştirilen, “Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi” sunumlarına yaklaşık katılan Üçtaş, salondaki izleyicilere kefiyli anlar yaşattı. Başarılı sporcu aynı Üçtaş aynı zamanda çocukların ilgi odağı oldu.

Genç sporcu, çocuklara spora nasıl başladığını, 5 yaşında başlayan spor yaşamını, 7 yaşında ilk madalyasını ile 12 yaşında Türk Milli Takımına girişini ile derecelerini, Türkiye ve dünya çapında aldığı derece ve ödüllerini, çok çalışmanın başarının sırrı olduğunu anlattı.

Sunuma katılan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Deniz Köken’e teşekkür plaketini TMOK Genel Sekreter Yardımcısı Bilal Porsun ve Yönetim Kurulu üyesi Oktar Tertemiz verdi.

Bu arada, programa yaklaşık 12 bin kişinin katıldığı beliritildi.