BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,74
ALTIN 2.489,74
HABER /  GÜNCEL

Gaziantep şokta! Öldürerek kaçıyor 9 kişi oldu ve...

GAZİANTEP'te 9 kişiyi öldüren Yusuf Taş ile ilgili yeni haberler geldi. Yusuf Taş'ın Gaziantep'i sarsan cinayetleri işleme sebebi ayrı yaşadığı eşinin amca oğlu ile evlendirilmek istenmesi çıktı.

Abone ol

GAZİANTEP'te cinnet getiren Yusuf Taş, ayrı yaşadığı eşi 21 yaşındaki eşi Tuba Taş ile aynı evdeki 4 kişiyi öldürdü. Ardından amcasının evine gidip evdeki 5 kişiyi katletti. Firari olan zanlı geriye kalan aile üyelerini arayıp 'kökünüzü kazıyacağım' diye tehdit etti. Dehşete düşüren cinayetin sebebi de ortaya çıktı.

Olay, gece yarısı Düztepe Mahallesi'nde meydana geldi. Yusuf Taş, 6 aydır ayrı yaşadığı ve teyzesi Şenel Çakmak'ın yanında kalan eşi Tuba Taş ile konuşmak istedi. Çakmak'ın evine giden Yusuf Taş ile eşi arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada öfkelenen Yusuf Taş, yanında bulundurduğu av tüfeğini rastgele ateşledi.

CİNAYETLERİN SEBEBİ
Toplam 9 kişiyi öldüren öfkeli kocanın İstanbul'da garsonluk yaptığı öğrenildi. Katliamın sebebi ise eski eşinin amcasının oğluyla evlendirilmek istenmesi olduğu öğrenildi. Katil zanlısı bunu öğrenince İstanbul’dan gelerek cinayetleri işledi.

ÖNCE 4 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ

Av tüfeğinden çıkan saçmalara hedef olan Tuba Taş, Şenel Çakmak ve Ahmet Çakmak olay yerinde yaşamlarını yitirirken Duran Taş ise götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti. Saçmalara hedef olan ismi öğrenilemeyen 2 kişi de yaralandı. Yusuf Taş, olayın ardından kaçarken, silah sesini duyanların ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi.

SONRA 5 KİŞİYİ DAHA KATLETTİ TOPLAM ÖLÜ SAYISI 9 OLDU

Öfkeli kocanın katliamının asıl boyutu ilerleyen saatlerde ortaya çıktı. Yusuf Taş'ın karısı ile ailesini katlettikten sonra bu kez amcasının evine gittiği ve onları da öldürdüğü ortaya çıktı.

Yeni cesetler Melisa Gül tarafından bulundu. Halasının kızı işe gelmeyince eve giden Melise Gül dehşet verici katliamla yüzleşti. Evden Gül Taş, Furkan Taş, Mustafa taş, Gülay taş ve Türkan Demir'in cesetleri çıktı.

Evin Yusuf Taş'ın amcasının evi olduğu öğrenilirken, olayın gece meydana geldiği bildirildi.

Polis her iki olayın faili olarak Yusuf Taş'ı her yerde arıyor.

Cesetler olay yerindeki incelemenin ardından adli tıp kurumuna kaldırılırken Taş ve ve çakmak ailelerinin olayı haber alan yakınları ise büyük bir şok yaşadı. Yusuf Taş'ın başka cinayetler işleyebileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

GAZİANTEP'deki öfkeli koca katliamından sonra geriye bu manzara kaldı. Gelen son haberlere göre öfkeli koca 4 kişi öldürüp kaçtıktan sonra katliama devam etti. 5 kişiyi daha öldüren öfkeli kocanın kurban sayısının 9 olduğu bildiriliyor.

OLUK OLUK KAN AKITACAĞIM DİYE TELEFON ETTİ

GAZİANTEP'deki olayla ilgili yeni bilgiler geldi. Firari zanlının aile fertlerini telefonla arayarak, "Oluk oluk kan akacak, kökünüzü kazıyacağım" diyerek tehdit etti. Bunun üzerine tüm aile fertleri koruma altına alındı.Katil zanlısı babasını da arayarak küfür edip tehditler savurdu.

KADIN KORUMA İÇİN BAŞVURMUŞ

Tuba Taş'ın Cumhuriyet Başsavcılığı'na koruma başvurusunda bulunduğu öğrenildi. OlaylaF  ilgili soruşturma sürdürülüyor.