BIST 9.002
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.298,84
HABER /  GÜNCEL

Gaziantep'te 7 yıllık bebek hasreti sona erdi!

GAZİANTEP’te 7 yıldır bebek özlemi çeken Doğan ailesi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Tüp Bebek Projesi sayesinde bebeklerine kavuştu.

Abone ol

GAZİANTEP'te doğal yöntemlerle bebek sahibi olamayan, daha önce iki kere tüp bebek aşılaması yaptıran ve olumsuz sonuçlanan Meryem ve Süleyman Doğan çifti, Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Tüp Bebek Projesi kapsamındaki proje ortağı Tüp Bebek Merkezi’ne yönlendirildi.

Tedavi boyunca tüm giderleri Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanan Meryem Doğan, bu tedavi sonunda 7 yıl aradan sonra hamile kaldı.



BAŞKAN ŞAHİN’DEN AİLEYE ZİYARET

Kısa bir süre önce doğum yaparak ikiz erkek bebeğini kucağına alan Doğan ailesini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, aileyi tebrik etti.

Muhammed Ali ve Yusuf Ziya adı verilen bebekleri, doğum yapılan özel hastanedeki küvezlerinde ziyaret eden Şahin, bebekler ve anne hakkında doktorlarından bilgi aldı.



Şahin, bebeklerin ihtiyacına yönelik "Hoş Geldin Minik Hemşerim Projesi" kapsamında hazırlanan paketi anneye hediye etti.

Yoğun talep gören proje kapsamında şu anda 120 aile tüp bebek tedavisi görüyor.