BIST 9.037
DOLAR 32,32
EURO 35,10
ALTIN 2.295,58
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Gaziantep MHP milletvekili adayları kesinleşen liste

MHP Gaziantep miletvekili adayları kesinleşen isim listesi haberimizde. Türkiye 24 Haziran pazar günü genel seçimler için bir kez daha sandık başına gidecek. MHP'nin 27. dönem milletvekili aday listelerine göre Gaziantep'de milletvekili adaylığı kesinleşen isimler kimler işte tam liste.

Abone ol

GAZİANTEP MHP milletvekili adayları kim oldu, sıralı tam isim listesi haberimizde. Türkiye 24 Haziran'da genel seçimler için sandık başına gitmeye hazırlanırlen MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı.İ şte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 27'nci Dönem milletvekili adayları listesi

MHP'DE LİSTEDE OLMAYANLAR: Seyfettin Yılmaz, Mehmet Parsak Şefkat Çetin, Mustafa Mit, Mehmet Günal, Mehmet Necmettin Ahrazoğlu, Ekmeleddin İhsanoğlu, Atilla Kaya, Kenan Tanrıkulu, Oktay Vural, Fahrettin Oğuz Tor, Oktay Öztürk, Zihni Açba.

İstanbul 1. bölgeden Genel Başkan yardımcısı Semih Yalçın 1. sıradan, Celal Adan İstanbul 2. bölge 1. sıradan, Feti Yıldız ise İstanbul 3. bölge 1. sıradan aday oldu.

3 İLDE 4 ADAY SIRASI BOŞ: MHP'nin hazırladığı listede 3 ilde 4 sıra boş kaldı. Bu iller Kırıklareli, Batman ve Şırnak oldu. Yeni dönemde 600 vekil üzerinden 3 vekil çıkartacak olan Kırıklareli için 1 aday gösteren MHP, Batman'ın 5 kontenjanı için 4 adaya yer verdi. 4 vekil çıkartacak Şırnak için de MHP listede 3 adaya yer verdi.

GAZİANTEP
1 ALİ MUHİTTİN TAŞDOĞAN ÜNİVERSİTE TIP DOKTORU
2 SERMET ATAY ÜNİVERSİTE AVUKAT
3 MEHMET EJDER DEMİR ÜNİVERSİTE AVUKAT
4 HÜSEYİN KURT LİSE İŞADAMI
5 SERDAR ÇELİK LİSE MEMUR
6 MUSTAFA BOZGEYİK LİSE YÖNETİCİ
7 MERAL ÖZDEMİR ORTAOKUL EV HANIMI
8 MESUT FETTAHLIOĞLU LİSE İŞADAMI
9 BERAT GEYİK ÜNİVERSİTE MAKİNA MÜHENDİSİ
10 AYŞEGÜL DEMET KÖROĞLU LİSE EBE
11 SAYİT ÇAPAN ÜNİVERSİTE EMEKLİ ÖĞRETMEN
12 DAVUT KARABACAK ÜNİVERSİTE EĞİTİMCİ
13 HALİL BEYAZAY LİSE İŞADAMI
14 SERDAR ÖNEL LİSE İŞADAMI

MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı