BIST 9.525
DOLAR 32,50
EURO 34,73
ALTIN 2.487,03

Gazeteoku'nun birinciliği tescillendi!

Gazeteoku'nun birinciliği tescillendi!

İnternet Haber Yayın Grubu'nun önemli siteleri arasında yer alan Gazeteoku'nun başarısı geçen hafta bir ödülle taçlandırıldı.

Bildiğiniz gibi Gazeteoku son dakika ve yerel haberler, gazeteler, köşe yazarları, Türkiye'de ve dünyada olup biten her şeyi anında okuyabileceğiniz bir haber sitesi.

Gazeteoku'da prestijli duruşunun yanında adeta yok yok.

Sadece gazeteler, köşe yazarları ve yerel haberlerle sınırlı değil içeriği.

Türkiye'nin en çok tıklanan haber sitelerinin yanında, farklı sektörlerden yayın yapan bir çok internet sitesine de ulaşabilme imkanı sunuyor.

İstanbul Vergi Dairesi yaklaşık 10 bin çalışanı tarafından cevaplanan bir anket yaptı. Ankette Türkiye'de ekonomi, finans, iş ve medya dünyasının en başarılı isimlerini seçti.

İşte 10 bin maliyeci arasında yapılan bu ankette en çok tıklanan haber sitesi olarak Gazeteoku birinciliğe layık görüldü.

Site adına ödülü İnternethaber Yayıncılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık aldı.

Bu güzel haberin ardından İnternet Haber Yayın Grubunun başlattığı yeni bir çalışmadan bahsetmek istiyorum sizlere.

SEÇİMLERE DOĞRU İŞTE FIRSAT!

Malum 12 Haziran'da yapılacak seçimlere kısa bir zaman kaldı.

Milletvekili aday adayı olmayı düşünen bir çok isim kamuoyunda ortaya çıkmaya başladı bile. İşte bu süreçte İnternethaber Yayın Grubu milletvekili adayları için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

İnternet Haber Yayın Grubu bünyesinde yer alan İnternet Reklam Ajansının milletvekili aday adayları için sıradışı tanıtım ve reklam çalışmaları var.

Oldukça çetin geçeceği her halinden belli bu yarışı bir adım önde bitirmek isteyen, farklı bir tanıtım çalışmasıyla hedef kitlesine en doğru şekilde ulaşmak isteyen aday adaylarını bekleyen bu fırsat için yapılacak şey çok basit.

0212 347 56 56 numaralı telefondan ya da reklam@ mail adresinden İnternetreklam'a ulaşın.

REKLAMLAR ARTIK İNTERNETREKLAM'DA!

Sizlerin sürekli şikayetçi olduğu, benim de sürekli gündeme getirdiğim reklamlarla ilgili iyi bir haber vermek istiyorum sizlere.


Biliyorsunuz en son bu reklam kirliliği için Hadi Özışık'ın yeni bir ekiple çalışacağından ve reklamlarla ilgili şikayetlerin yeniden masaya yatırılacağından bahsetmiştim sizlere.

İşte şimdi o ekip; İnternetReklam ajansı bünyesinde çalışmaya son sürat başladı.

Başında Kader Uygun ve Nuray Çağlar gibi tecrübeli isimlerin bulunduğu ekip bir yandan İnternet Haber Yayın Grubu adına reklam çalışmaları yaparken, bir yandan da okurlar için göz yoran reklamlardan arınmış İnternethaber görmemizi sağlayacaklar.

Biliyorsunuz sevgili okurlar bu konuda verilmiş sözler vardı. Biz de bu sözlerin takipçisi olacağız. Tabiki hep beraber.

Onun için siteyle ilgili, reklamlarla ilgili şikayetlerinizi, görüşlerinizi paylaşmaya devam...