BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,84
ALTIN 2.428,90

Gazeteciye dayak kamerada

Gazeteciye dayak kamerada

Kocaeli'nin gölcük ilçesi’nde yayımlanan yerel gölcük haber gazetesi sahibi nurettin şenemre’nin, minibüsçülerle ilgili yazdığı bir yazının ardından bayıltılıncaya kadar dövüldüğü saldırının görüntüleri ortaya çıktı. polis, ihale çetesi iddiasıyla gözaltına aldığı 13 kişi arasında bulunan...

Gazeteciye dayak kamerada

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi’nde yayımlanan yerel Gölcük Haber Gazetesi sahibi Nurettin Şenemre’nin, minibüsçülerle ilgili yazdığı bir yazının ardından bayıltılıncaya kadar dövüldüğü saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Polis, ihale çetesi iddiasıyla gözaltına aldığı 13 kişi arasında bulunan saldırganların gazeteciye gerçekleştirdiği saldırının güvenlik kamerası kayıtlarını basına dağıttı.

Gazeteciye dayak kamerada

Görüntülerde saldırıya uğrayan gazetecinin yüzünü acımasızca yumruklayan saldırganlar, bayıldıktan sonra da tekme de atıp kaçıyor.
Gazeteciye dayak kamerada

Foto galeri için tıklayın
Gölcük İlçesi’nde yayın yapan yerel Gölcük Haber Gazetesi sahibi 30 yıllık gazeteci 52 yaşındaki Nurettin Şenemre, minibüs hatlarıyla ilgili yazdığı bir yazının ardından 22 Aralık 2011 tarihinde ilçede 3 kişinin saldırısına uğradı

Gazeteciye dayak kamerada

İsmail Hakkı Özler, Mehmet Yaşar ve Recep Yaşar tarafından gerçekleştirildiği belirtilen saldırıda öldüresiye dövüldü. Saldırganlar kaçarken, yaralı gazeteci hastaneye kaldırıldı.

Gazeteciye dayak kamerada

’İHALEYE FESAT’ İDDİASIYLA GÖZALTINA ALINDILAR

Bu olayla ilgili soruşturma sürerken, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ekipleri, Gölcük’te ihalelere fesat karıştırdıkları, ihalelere girmek isteyenleri silahla tehdit edip baskı kurdukları iddiasıyla 13 kişiyi gözaltına aldı.