BIST 9.457
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.497,41
HABER /  DÜNYA

Gazetecinin pankartlı evlenme teklifi

Mersin’de yerel bir gazetenin genel yönetmeni Ali Toydemir, kız arkadaşına yaptığı sürpriz evlilik teklifi ile bu defa kendisi haber oldu. <...

Abone ol

Mersin’de yerel bir gazetenin genel yönetmeni Ali Toydemir, kız arkadaşına yaptığı sürpriz evlilik teklifi ile bu defa kendisi haber oldu.
Mersin’de yerel bir gazetede bugüne kadar sayısız haber yaparak gazetecilik mesleğini yürüten Ali Toydemir, yaptığı sürpriz evlenme teklifi ile bu defa kendisi haber oldu. Uzun süre yapacağı evlenme teklifi konusunda planlar yapan Toydemir, kız arkadaşı ile komşu olduğu sitedeki bir binanın üzerine açtığı 3 metreye 4 metre ebatta bir pankartla, evlilik teklifinde bulundu. Arkadaşlarının yardımıyla açtığı pankartla kız arkadaşı Başak Göksu’ya evlenme teklifinde bulunan Toydemir, “evet” cevabını sevinç gözyaşlarıyla aldı.
Beraber çekilmiş bir fotoğrafın altına “Her şey güzel olacak demiştim ya sana, söyle benimle evlenir can katar mısın canıma?” yazılı pankart, site sakinlerinin alkışları arasında asıldı. Toydemir, “Bugüne kadar bunun gibi pek çok haberde imzam vardı. Hep başkalarının mutluluğunu haber yaptım. Kısmette bizim de haber olmamız varmış. Yalnız, insanın sevdiği ile hayatını birleştirmesi anlatılamaz bir mutluluk. Allah herkese sevdiğiyle birlikte yaşayacağı ömürler versin” dedi.
(İHA)