BIST 8.976
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.285,82
GÜNCEL

Gazetecinin Akşener sorusu Bahçeli'yi kızdırdı

Basın açıklaması yapan MHP lideri Devlet Bahçeli, kendisine sorulan Meral Akşener sorusuna tepki gösterdi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.


Bir gazetecinin "Adli yıl açılışına katılacak mısınız? İkinci sorum da partinizde PYD ile mücadele kapsamında disipline sevk edilenler oldu, Meral Akşener de dahil. Onunla ilgili de bir ifade de bulunursanız seviniriz" sorusuna Bahçeli sert tepki göstererek şunları söyledi:


"Bir defa 15 Temmuz'dan daha öncelikli bir konu olmaması lazımdı. Sürekli aynı ismi teleffuz etmek size yakışmayan bir davranıştır. MHP'nin gündemi sadece o değildir. MHP'nin gündemi devlettir ve milettir. 1 Eylül'deki yargının açılış toplantısına katılacağımı ifade ediyorum. Davetiye aldığımız günler olmuştur almadığımız günler olmuştur. Ancak Türkiye'de birçok kurumun birbirleriyle birlikte ve beraber hareket etmesine kazandırabilecek olan bir değerlendirmeyi önce hayra yorumlayıp sonra vazgeçmenin anlamı yoktur. Bu sebepten dolayı başta Barolar Başkanlığı olmak üzere ana muhalefet liderinin de madem ki Cumhurbaşkanı ile 15 Temmuz sonrası Türkiye'nin gündemini konuşmak için Beştepe'ye gidiyorlar ise Beştepe'nin içerisindeki bir salona gitmekte hangi tür sakıncayı görüyorlar onu da anlamak zordur"

Sitene Ekle
Etiketler