BIST 9.557
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.486,82
HABER /  GÜNCEL

Gazetecilere palalı saldırı

İstanbul Beşiktaş’ta kavga yaşandığı ihbarı üzerine olay yerine giden haberciler, palalı saldırıya uğradı. Olayda bir muhabir hafif yaralanı...

Abone ol

İstanbul Beşiktaş’ta kavga yaşandığı ihbarı üzerine olay yerine giden haberciler, palalı saldırıya uğradı. Olayda bir muhabir hafif yaralanırken, saldırgan ise gözaltına alındı.
Edinilen bilgilere göre, Beşiktaş Hattat Tahsin Sokak’ta bir lokantada kavga yaşandığı ihbarını alan polis olay yerine gitti. Kavgaya karışan İrfan M.’yi gözaltına almaya çalışan polis direnişle karşılaştı. Bu sırada gazeteciler de olay yerine gelerek yaşanan kargaşayı görüntüledi. Polisler gözaltına alınmamak için direnen şahsı zorla arabaya bindirmeye kalkınca, şahsın eşi ve oğlu M.M. (15) de tepki gösterdi. Şahsın eşi gazetecilere çekim yaptığı gerekçesiyle tepki gösterirken, oğlu ise dükkandan aldığı pala ile habercilere saldırdı. Yaşanan olayda Cihan Haber Ajansı Muhabiri Ersan San hafif şekilde yaralandı. San, ambulansla Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, palalı saldırgan ve babası ise gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Şahıslar, polis merkezine girerken de saldırgan tavırlarıyla dikkat çekti.
(İHA)