BIST 9.732
DOLAR 32,50
EURO 34,78
ALTIN 2.424,36
HABER /  MEDYA

Gazeteci Nevin Çelik hangi partinin yöneticisi çıktı?

'Gülen öldü mü' sorusunu sorarak Ankara kulislerine bomba gibi düşen 'gazeteci' Nevin Çelik ile ilgili her gün ortaya çıkan yeni bilgiler kafaları karıştırıyor.

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a Bakanlar Kurulu sonrası "Fethullah Gülen'in Eylül 2013'te öldüğü ancak bunun açıklanmadığı" şeklinde bir soru soran 'gazeteci' Nevin Çelik ile ilgili her gün ortaya çıkan yeni bilgiler kafaları karıştırıyor.

Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü kayıtlarında gazeteci olduğuna dair kayıt bulunmayan, Başbakanlık binasına gazeteci olduğunu söyleyek girip çıkan Nevin Çelik twitter hesabında kişisel web sitesi olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim kampanyasındaki sitesini gösteriyor.

Son günlerde AK Parti milletvekili adaylarını tebrik eden tweetleri ile dikkat çeken Çelik, facebook hesabında ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını paylaşarak övgüler yağdırdı.

İNTERNET HABER MUHABİRİYİM DEDİ YALAN ÇIKTI

Başbakanlık Basın Akreditasyon listesinde ismi olmayan, Basın Kartı bulunmayan Çelik, Basın Toplantısında sorulduğunda "İnternet haber sitesi muhabiri" olduğunu ileri sürmüştü.
Nevin Çelik'in internethaber'in muhabiri olduğu yalanını ortaya atması üzerine İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanımız Hadi Özışık kamuoyuna bir açıklama yaptı.
Hadi Özışık açıklamasında 'Ankara'da bizim bu isimde bir muhabirimiz bulunmuyor. Kendisi kurumumuzun adını hangi amaç ve maksatla kullandı bilmiyoruz. Bu kişinin bizde çalışmadığını Başbakanlık kaynaklarına da ilettik. İnternet yasası henüz olmadığı için bu kişinin bir internet sitesi adına başvurup basın kartı alması da mümkün değil" dedi.

ASLINDA HANGİ PARTİNİN YÖNETİCİSİ

AK Partiye yakın olduğunu imajı çizen Çelik'in aslında DYP'nin MKYK üyesi olduğu ortaya çıktı.
YakınPlan TV isimli internet sitesindeki habere göre, kendisini "15 senelik gazeteci" diye tanımlayan Çelik'in ismi hala Çetin Özaçıkgöz'ün genel başkanı olduğu Doğru Yol Partisi'nin internet sitesinde MYKY üyesi olarak görülüyor.

İşte o sayfa:

nevin-celik.png