BIST 9.530
DOLAR 32,49
EURO 34,82
ALTIN 2.475,10

Gazelle Resort & Spa da Yeni Yıl Sevinci

Dört mevsim tatilin Bolu da ki farklı adresi Gazelle Resort & SPA 2012 yılına girerken farklı yeni yıl paket programlarıyla tatilcilere göz kırpıyor. Yepyeni bir yıla doğayla baş başa ülkemizin en kapsamlı SPA oteli konseptiyle ve Grandkartal Otelin tecr

Merhabalar;

Yeni bir yıla girmemize haftalar kalmışken ülkemizin dört bir yanındaki otellerde farklı yılbaşı programlarıyla misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Dört mevsim tatilin Bolu da ki farklı adresi Gazelle Resort & SPA 2012 yılına girerken farklı yeni yıl paket programlarıyla tatilcilere göz kırpıyor. Yepyeni bir yıla doğayla baş başa ülkemizin en kapsamlı SPA oteli konseptiyle ve Grandkartal  Otelin tecrübesiyle kapılarını açan Gazelle Resort yılın özel günlerindeki sürprizlerini tatilcilere yaşatmaya devam ediyor.

Ahşap dokusunun, modernizm ile buluştuğu doğanın bir dinlenme ritüeline dönüştüğü Gazelle Resort & SPA Şehnaz Sam ile sürprizlerle yeni yıl programını tatilcilerle buluşturuyor.  Otelin özel olarak hazırladığı yılbaşı programı ve farklı tatil paket tercihleri için http://www.gazelleresort.com‘dan ayrıntıları öğrenebilirsiniz.

İster 40 derecedeki termal suda termal havuz ya da jakuzi keyfi yapabilir, isterseniz de birbirinden farklı masaj ve bakım üniteleri ile doya doya Spa keyfini yaşayıp isterseniz meşe ormanları içerisinde kuş sesleriyle tertemiz havayı ciğerlerinize çekebilirsiniz.

Halit Ergül ve eşi Emine Ergül’ün tüm otelin mimarisini değiştirmek uğruna koruduğu bu ağaç otele ayrı bir önem kazandırdı, doğa dostu bu otelde özenle korunan 300 yıllık meşe ağacının önünde fotoğraflar çektirip tatilinizi unutulmazlar listenize koyabilirsiniz.  Yeni yıla girerken otel fotoğrafçılığının Kral lakaplı ismi Foto Bora Meriçten ve ekibi tüm profesyonelliğiyle tam kadro hizmetinizde olacaktır.

Tamamı orman manzaralı 165 odası, 9 corner, 11 privite, 10 Roof suit, ve King suit ile gerçek konforu, açık hava sineması, yürüyüş parkurları, atv motosiklet ve dağ bisiklet İle Gölcük’e kadar gezip minik misafirlerin doğayı keşfetmesi için özel olarak hazırlanmış çocuk tarlası, 25 kişilik salondan 500 kişilik salona kadar 10 tane farklı toplantı salonu, şehre ulaşım kolaylığı, zayıflama programları, Bolu’lu ustaların damak tadına uygun farklı yemek menüleri, Orman Restaurant, Meşe Lunch, Silva Restaurant, Pelit Bar ve havuz 4 adet bar, kır kahvesi, köy pazarı, tam donanımlı geniş çocuk klubü, oyunsalonları, Fitness club, 4 adet teniskort’u, açık ve kapalı havuzları La Gazelle SPA merkeziyle gerçek bir tatil için her şey Gazelle Resort & SPA da.

Kışın ortasında Akdeniz kumsallarına sıcaklığına ya da oda da hamam keyfine, saman terapisinden tuz terapi odasına, Rus saunası ve bio saunasında ter atmaya yada anti stres sırt masajına, aroma terapi masajlarından İsveç masajına kadar özenle hazırlanmış masaj odalarında kendinizi dinlenmeye bırakabilirsiniz.  

A dan Z ye Gazelle Resort & SPA

      *Masaj ve Bakım Bölümü

* VIP Masaj Odası

*Couple Masaj Odası

*Fitness Merkezi

*Açık ve Kapalı Havuzlar

*Türk Hamamları

*Rus Sauna

*Herbal Bath

*Kristal Sauna

*Salyangoz Duşlar

*Laconium

*Buhar Odası

*Kneipp

*Şok Havuzu

*Tuz Terapi Odası,

*Saman Terapi Odası

*Kum Terapi Odası

*Gül Sauna-Bayanlara Özel

*Ice Grotto (Buz Odası)

*Macera Duşları

*Isıtılmış Su Yataklı Dinlenme Odası

*Özel Aile Banyoları (Masaj odası, sauna, hamam, jakkuzi, dinlenme bölümü)

*Termal Havuz

*Termal Jakkuzi

*Salus Bar

*SPA Lounge

Bolulu Ümit Ustadan Muhteşem Lezzetler  

Birbirinden lezzetli Bolulu ustaların marifetli elleriyle hazırlanmış kahvaltı ve yemek alternatifleri sizlerin beğenisine sunuluyor. Doğayla baş başa geçirdiğiniz, gezerken dinlendiğiniz zaman dilimlerinden sonra keyifli anlarınıza eklenecek, yiyecek içecek seçeneklerinden doğal çaylar, sıcak şarap ve farklı içecek menüleriyle de misafirlerini mutlu ediyor.

Gazelle Resort & SPA ya Nasıl Ulaşırım

İstanbul dan 250 km Ankara’dan ise 174 km uzaklıkta. İstanbul istikametinden Bolu’nun batı çıkışından çıktığınızda D100 karayolundan devam edip Gazelle Resort Otel yönlendirme levhalarını izleyerek Ankara istikametinden de Bolu doğu çıkışından çıkarak D100 karayoluyla kısa bir sürüş mesafesiyle otele ulaşabilirsiniz.  

Dinlenirken eğlenmek ve Şehnaz Sam eşliğinde sevdiklerinizle yepyeni bir yıla merhaba demek istiyorsanız tavsiye etmek bizden tercih etmek ve beğenmek sizden.

2012 yılının öncelikle sağlık ve bol tatilli bir yıl olması, her ama her şeyin gönlünüzce kalması dileğimle Köroğlu’nun “benden selam olsun Bolu Beyine diye seslendiği Bolu’da kış turizmi içinde kayak severlerin heyecanla beklediği kayak sezonu da Kartalkaya’da Grandkartal Otel tecrübesiyle açılıyor. Bu yıl kış turizminde neler yaşanacak yine sizlerle paylaşacağız.

Mutlu Yıllar...