BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,91
ALTIN 2.441,09
HABER /  DÜNYA

Gaye Soyutok'tan acı haber geldi! Bakın nerede bulundu

KKTC’nin Girne kentinte yaşanan sel felaketinde uçuruma yuvarlanan otomobil içindeki 18 yaşındaki Gaye Soyutok’un cansız bedeni, 3 gün süren aramaların sonucunda çamur toprağın 1.5 metre altında bulundu.

Abone ol

5 ve 6 Aralık tarihlerinde KKTC'de etkili olan yoğun yağışlı hava şartları nedeniyle Girne Lefkoşa anayolu üzerindeki Ciglos mevkiinde, HC 470 plakalı salon araç ile dere yatağına yuvarlandı. Araç içindeki Ahmet Kılınç (23), Tolga Bekçi (21) ve Günay Kandağ’ın (18) cesetlerine felaketin ertesi günü ulaşıldı. Fakat kayıp olan Gaye Soyutok, sel çamurunun boşaldığı Girne’nin Doğanköy bölgesindeki gölette gece gündüz aransada akıbetinden uzun süre haber alınamadı. 

CESEDİ TOPRAĞIN 1.5 METRE ALTINDA BULUNDU:Türkiye’den özel eğitimli köpeklerin de katıldığı arama çalışmaları dün akşam Gaye’nin cesedinin bulunmasıyla sonuçlandı. Genç kadının cansız bedeni, sel sularının taşıdığı çamurlu toprağın 1.5 metre altında bulundu.

Gaye’nin cesedi otopsi yapıldıktan sonra ailesine teslim edilecek ve hayatını kaybeden diğer arkadaşları gibi Lefkoşa’nın Dikmen köyünde toprağa verilecek.