BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,70
ALTIN 2.501,34
HABER /  GÜNCEL

Garipe Ortaçağ işkencesi

Bursa'da sokak magandaları, 'Garip' isimli bir köpeğe akıl almaz işkence yaptılar

Abone ol

Bursa'da bir köpek için mezar hazırlayan sokak magandaları, canlı hayvanın kafasını toprağa gömüp arka ayaklarını kürekle koparmak istedi. Ölmek üzere olan köpek, çocuklar tarafından topraktan çıkarılarak, hayata döndürüldü.

Merkez Nilüfer ilçesinde kafası toprağa gömülü, arka ayakları kanlar içinde olan sahipsiz sokak köpeğini gören çocuklar, ölmek üzere olan köpeği gömülü olduğu topraktan çıkararak, hayata döndürdü.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Nilüfer İlçe Belediyesi Veteriner Müdürlüğü ekipleri, yürüyemeyecek halde olan köpeği Hayvan Hastanesi'ne götürdü. Veteriner Hekim Doktor Ayşe Yazıcı tarafından Acil Servis'te müdahale edilen ve ‘Garip' adı verilen 2 yaşındaki köpeğin yapılan muayenesinde, inşaat küreğiyle bacaklarının koparılmak istendiği ve sert darbeler nedeniyle kalçasında kırıklar oluştuğu belirlendi.

Yazıcı, hayvanlara eziyet etmekten zevk alan sadist kişilerin bulunduğunu belirterek, “Bunlar insan olamaz. Hayvanlara bu tür davranışta bulunan kişilere verilen cezaların artırılması gerekir” dedi.