BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,75
ALTIN 2.492,38
HABER /  GÜNCEL

Gardiyanlık boy ve kilo ölçümü belgesi indirme-Adalet Bakanlığı sayfası

Gardiyanlık boy ve kilo ölçümü belgesi haberimizde. Adalat Bakanlığı resmi sitesinde gardiyanlık sonuçları ve IKM personel alım sonuçları açıklandı. Şimdi gardiyan adaylarını sözlü sınav bekliyor. Gardiyanlık sözlü sınavı öncesi adayların boy ve kilo ölçümünü yaptırması gerekiyor. Peki nasıl yapılacak, işte detaylar...

Abone ol

Adalet Bakanlığı gardiyanlık alımı sonuçları belli oldu. 7 bin gardiyandan biri olmak için adayları şimdi de sözlü sınavı bekliyor. Sözlü sınava girebilmek için ise adayların öncelikle boy ve kilo ölçümünden geçmesi gerekiyor. Boy kilo ölçümüne katılmayanların mazeretleri kabul edilmeyecek, sözlü sınava katılamayacak. Peki, İnfaz Koruma Memuru (Gardiyan) boy ve kilo ölçümü ne zaman yapılacak? İşte, konuyla ilgili detaylı bilgiler

İNFAZ KORUMA MEMURU BOY VE KİLO ÖLÇÜMÜ NE ZAMAN YAPILACAK: İnfaz ve koruma memurları için ilan edilen pozisyon sayısının on katı aday içerisinden boy ve kilo şartını taşıyanlar sözlü sınava katılmaya hak kazanacak. Sözlü sınava katılmaya hak kazanan infaz ve koruma memuru adaylarının boy ve kilo ölçümleri her bir adli yargı ilk derece mahkemesi adalet komisyonu için ayrı ayrı olmak üzere 29/06/2018 ve devam eden günlerde yapılacak olup, adayların boy-kilo ölçümüne hangi gün katılacakları ilgili sınav merkezlerince ilan edilecek.

Boy kilo ölçümüne katılmayanların mazeretleri kabul edilmeyecek, sözlü sınava katılamayacak. Boy kilo ölçümünü geçerek sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların ayrıca ilgili sınav merkezleri tarafından ilan edilmesi gerekmektedir.

BOY VE KİLO ÖLÇÜMÜNÜN YAPILACAĞI GÜN BU BELGELERİ UNUTMAYIN: Boy kilo ölçümünün yapılacağı tarihte sözleşmeli infaz ve koruma memuru adaylarının güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formunu (EK-3) doldurarak (4 adet) vukuatlı nüfus kayıt tablosu ile birlikte sınavı yapacak olan sınav merkezine teslim etmeleri gerekmektedir.

BOY VE KİLO ÖLÇÜMÜ İÇİN TIKLAYIN